5000 greft saç ekimi fiyatı ne kadar?

  • Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi Saçekimibilgisi
  • 255 Görüntülenme
  • 1 Yorum
Saçekimibilgisi

Saçekimibilgisi

Üye
Mesajlar
306
Tepkime puanı
10
Saç ekimi fiyatları, birçok faktöre bağlıdır. Bu faktörler arasında saç ekilecek alanın büyüklüğü, saç ekim tekniği, saç ekim merkezinin konumu, doktorun tecrübesi ve hastanın saç yapısı yer alır.

Bununla birlikte, genel olarak 5000 greft saç ekimi işlemi oldukça kapsamlı bir işlemdir ve 2023 yılı fiyatları ortalama olarak 20.000 - 35.000 TL arasında değişebilir. Ancak, saç ekimi merkezleri ve doktorlar arasındaki fiyat farkları nedeniyle bu rakamlar önemli ölçüde değişebilir.

Fiyat konusunda daha detaylı bilgi için, farklı saç ekimi merkezleri ve doktorlarla iletişim kurmanız ve fiyat teklifleri almaları önerilir. Ayrıca, sigorta şirketlerinin saç ekimi işlemlerini kapsayıp kapsamadığını kontrol etmeniz de faydalı olabilir.

5000 greft saç ekimi kaç saat sürer?​

5000 greft saç ekimi yaklaşık 8-10 saat arasında tamamlanır. Bu kadar fazla greftin eklenmesi için en az 3-4 kişilik bir ekibe ihtiyaç vardır.

5000 greft yeterli mi?​

Bir kişiye bir seansta (aynı günde) 4000'den fazla greft ekilmesini önermiyoruz. Donör bölgesi kusursuz, oldukça verimli ve saç dökülmesi derece evre 7 olan bir kişiye maksimum ekilebilecek greft sayısı 6.000'dir.
 
Y

Yekta

Üye
Mesajlar
9
Tepkime puanı
0
Fiyatlar pahalı hele bazı yerler daha çok sanki biz Avrupa'da yaşıyoruz
 

Kullanıcılar Şunlarıda Sordu

M
Cevaplar
2
Gösterim
74
gelemem
gelemem
G
B
Cevaplar
4
Gösterim
139
A
S
Cevaplar
2
Gösterim
112
gelemem
gelemem
G
S
Cevaplar
0
Gösterim
47
simahi99
simahi99
S

Users who are viewing this thread

Yeni Konular

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
0
Toplam ziyaretçi
0
Robots
15

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt