Zoretanin Kullananlar Yorumları

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi Alipoyraz
  • 265 Görüntülenme
  • 1 Yorum
A

Alipoyraz

Üye
Merhaba arkadaşlar yüzümü ilthaplı ergenlik sivilceleri kapladı kremler falan etkili olmayınca üç kez doktora gittim. Doktorun ilk kez verdiği ilaçların etkisi olmadı. Şimdi zoretanin ilacını verdi. Alırken ilacın yan etkilerini kabul ediyorum diye kağıt imzaladım. Doktor kan testinde istedi. Biraz kiloluyum yağlı besleniyorum. Zoretanin 10 mg sabah akşamda aynı şekilde alıyorum. Doktorum on beş gün sonra tekrar gelmemi istedi. Sivilce için bu ilacı kullananlar oldu mu?

F

furkan53

Üye
Roaccutane adlı ilaç ile aynı etken maddeye sahip ilaçtır. Roaccutane'i roche firmasi senin dedigin ilaci da fako firmasi üretiyor. Bu ilaçları kullanırken dikkatli olman gerekiyor. Karaciger enzimlerini yükseltiyor ciltte ve özellikle dudaklarda müthiş kuruluk yapar.

Kullanıcılar Şunlarıda Sordu

V
Cevaplar
0
Gösterim
127
Victus
Victus
V
V
Cevaplar
0
Gösterim
73
Victus
Victus
V
E
Cevaplar
1
Gösterim
124
Witch
Witch
W
R
Cevaplar
1
Gösterim
178
Realty
Realty
R
Esrose
Cevaplar
0
Gösterim
320
Esrose
Esrose
Esrose
U
Cevaplar
1
Gösterim
459
Shady
Shady
Shady

Users who are viewing this thread

Yeni Konular

Sponsor Bağlantı

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
41
Çevrim içi ziyaretçiler
24
Toplam ziyaretçi
65
Robots
14

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt