Yaş 18 Saçlarım Dökülüyor Yardım

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi Esquire
  • 110 Görüntülenme
  • 1 Yorum
E

Esquire

Üye
Merhaba abiler yaşım 18 son yıl sürekli olarak saç dökülmesi sorunuyla uğraşıyorum dışardan baksanız öyle saçı dökülen biri demezsiniz ama saçları taradığımda rahat günde 100 tane normalse benim 200 tel dökülüyor özellikle tepedeki ve arka tarafdan çok dökülme oluyoe ve iyice canımı sıkmaya başladı bu sorun. Ailede saçı dökülmüş olan bir tek babam var onunda tepelerde saçı var önleri bira seyrelmiş durumda. Abimin saçlarına fırça girmiyor o derece yani. Bende dökülmenin ilerlemesinden korkuyorum. Eczaneden sebamed anti hair loss şampuan aldım iyi geliyormuş bende beğendim 2-3 ay kullanıcam ama sorun ne bilmiyorum sizce ne yapabilrim bu durumla alakalı?

O

Oshar

Üye
ben 21 yaşındayım kafamda saç yok dışarı çıkasım gelmiyor, babam 60 yaşında benden çok saçı var adamın.

Kullanıcılar Şunlarıda Sordu

D
Cevaplar
0
Gösterim
89
dogalsacekimi
dogalsacekimi
D
F
Cevaplar
1
Gösterim
209
lastmorn
lastmorn
L
V
Cevaplar
1
Gösterim
395
lastmorn
lastmorn
L
L
Cevaplar
1
Gösterim
217
Alberto
Alberto
Alberto
Z
Cevaplar
12
Gösterim
368
Bensu Şahin
Bensu Şahin
B

Users who are viewing this thread

Sponsor Bağlantı

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
24
Toplam ziyaretçi
64
Robots
10

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt