Xpecia kadın tablet kullananlar

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi Ayselkoc
  • 371 Görüntülenme
  • 2 Yorum
A

Ayselkoc

Üye
Bir kadın olarak xpecia tablet kullanmayı düşünüyorum saçlarımsa sürekli olarak dökülüyor vitamin hapı kullanmak istiyorum xpecia ile priorin tablet arasında kaldım fakat xpecianın içinde finasterid olabileceği ile ilgili yorumlar okuyorum bu beni korkuttu açıkçası böyle bir şey olabilirmi arkadaşlar içeriğine baktım finasterid yazmıyor benim bildiğim kadınların bu ilacı alması durumunda hamilelikte bebekte ciddi sorunlara neden olabileceği yönünde yorumlar var kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım önerilerinizi bekliyorum yardımcı olup doğru bilgi verebilecek olan olursa sevinirim.

Mete

Mete

Üye
Xpecia yan etkilerini okudum bu kişiden kişiye değişebilir. Bu kadınlar için erkekler olanı okumuştum

PLAYMAKERS

PLAYMAKERS

Üye
Xpecia tablet bir gıda takviyesidir dolayısıyla çoğu alışveriş sitesinde satılır içerisine kimyevi ilaç finasterid yoktur olsaydı sadece eczanede satılırdı içerisinde bitkisel saw palmetto ginkgo biloba var bunlar DHT üzerinde etkileri var ama çok değil

Xpecia Tablet Hamilelikte Kullanımı

Hamilelik döneminde Xpecia tabletlerin kullanımı önerilmez. Hamilelerde yeterli bilimsel çalışma yapılmadığı için kullanılmamalıdır.

Emzirme Döneminde Kullanımı

Beklenen hiçbir yan etki olmadığı için loğusalık dönemi saç dökülmelerinde ve emzirme döneminde güvenle kullanılabilir.

Kullanıcılar Şunlarıda Sordu

R
Cevaplar
0
Gösterim
171
Realty
Realty
R
P
Cevaplar
0
Gösterim
117
Pharmacy
Pharmacy
P
S
Cevaplar
1
Gösterim
240
Noob33
Noob33
N
C
Cevaplar
3
Gösterim
344
lastmorn
lastmorn
L
P
Cevaplar
2
Gösterim
242
Aydem
Aydem
A
A
Cevaplar
3
Gösterim
286
Kinaght
Kinaght
K

Users who are viewing this thread

Yeni Konular

Sponsor Bağlantı

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
13
Çevrim içi ziyaretçiler
11
Toplam ziyaretçi
24
Robots
22

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt