Vichy dercos anti- dandruff kepek şampuanı kullananlar

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi kleisberg
  • 170 Görüntülenme
  • 2 Yorum
kleisberg

kleisberg

Üye
Merhaba. Babamın saçlarında fazlasıyla kepek mevcut. Ne yaptıysak bunun önüne bir türlü geçemedik. Google üzerinde kepeklenmeye engel olacak ürünler araştırken karşıma Vichy Dercos Anti-Pel Kepeğe Karşı Etkili Bakım Şampuanı ile karşılaştım. 390 ml lik şişesi ortalama 190 ₺ gibi bir fiyata satılmakta. Bu ürünü daha önce birkaç kez duymuştum diye hatırlıyorum ama ürün hakkında net bir bilgim yok. Trendyol üzerinden ürün hakkında söylenenleri incelemek istediğim zaman ürün hakkında 4,7 ortalama ile 5111 değerlendirme ve 3721 yorum olduğunu gördüm. Bir kullanıcı ürünü indirimden aldığını, kullanmadan yorum yapmak istemediğini, saçlarının çok sert ve çok kepekli olduğunu; kepeklerin fazla kaşınıt yaptığını ve bu kaşıntı ile istemeden başında yaralar oluşturduğunu belirtmiş. Kullanıcı bu ürünü kullanmaya başlamış ve 4 kullanımda sonra etkileri fazlasıyla gördüğünü, kepek ve kaşıntıların gözle görülecek kadar azaldığını, bu ürün dışında başka bir ürün kullanmadığını belirtmiş.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
kleisberg

kleisberg

Üye
Bu ürünü aranızda başka kullanan var mı acaba? Varsa deneyimlerinizi alabilir miyiz ?
1653933086950.png

Mineral

Mineral

Üye
Vaktinde saçlarında kabuk kabuk böyle kepek vardı abimin dermatoloji doktoruna gitti ve bundan önerdi yeşil olanından saçlarını yıkadıkça o kocaman kabuklar sökülüp gitti. Saç dökülmesi sürecini bilemiyorum ama kepek alanında etkili bir şampuan, kepekleri olan kullanabilir.

Kullanıcılar Şunlarıda Sordu

P
Cevaplar
1
Gösterim
155
Shady
Shady
Shady
P
Cevaplar
1
Gösterim
126
Sivalanta
Sivalanta
S
H
Cevaplar
0
Gösterim
101
Hakonek
Hakonek
H
L
Cevaplar
2
Gösterim
105
layerbox23
layerbox23
L
L
Cevaplar
1
Gösterim
142
Maximus
Maximus
M
P
Cevaplar
2
Gösterim
145
Erdem
Erdem
E

Users who are viewing this thread

Yeni Konular

Sponsor Bağlantı

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
10
Çevrim içi ziyaretçiler
9
Toplam ziyaretçi
19
Robots
18

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt