Tacrolin krem kullananlar memnun mu?

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi Shady
  • 343 Görüntülenme
  • 1 Yorum
Shady

Shady

Üye
Merhaba arkadaşlar vitiligo tedavisi için doktorum tacrolin krem birde locoderm krem yazmıştı yaklaşık bir yıldır kullanıyorum ellerimde parçalı olarak, göz çevremde belli bölgelerde cilt rengi beyazlaması var yayılmasından korkuyorum doktorum güneş ışığıma çıkmamalı söyledi korucu güneş kremleri sürüyorum geçmiyor. Tacrolin kremi bir yıldır kullanıyorum ancak çok küçük vitiligo olan yerleri geçirdi büyük beyazlıklar halen duruyor doktoruma söyleyip başka krem kullanmaya geçcem. Bir arkadaşım chia tohumu kullan geçiriyor falan söyledi ama nasıl kullanılır hiç bilgim yok. Vitiligo için tacrolin ve locoderm birlikte vitiligodan kurtulanlar var mı?

S

ssoulfly

Üye
Bende tacrolin krem kullanmıştım pek işe yaradığını söyleyemem prototip krem var araştırın bi

Kullanıcılar Şunlarıda Sordu

V
Cevaplar
0
Gösterim
84
Victus
Victus
V
V
Cevaplar
0
Gösterim
51
Victus
Victus
V
E
Cevaplar
1
Gösterim
98
Witch
Witch
W
R
Cevaplar
1
Gösterim
111
Realty
Realty
R
Esrose
Cevaplar
0
Gösterim
252
Esrose
Esrose
Esrose
U
Cevaplar
1
Gösterim
373
Shady
Shady
Shady

Users who are viewing this thread

Sponsor Bağlantı

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
5
Toplam ziyaretçi
5
Robots
14

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt