Strese bağlı saç dökülmesi

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi Cheesy
  • 323 Görüntülenme
  • 2 Yorum
C

Cheesy

Üye
Önceleri saçlarım çok sert ve gürdü. Şimdilerde o canlılığı göremiyorum. Stresten dolayı olduğunu düşündüğüm bir saç dökülmesi var. Ellimi saçıma ne zaman atsam 19 tel geliyor genelde. 18 yaşımda bu şekilde ise ileride kel kalmaktan korkuyorum. Kafayı takmaya başladım ve yazılım gibi kompleks şeylerle uğraşınca da olabileceğini düşünüyorum. Genetik dökülme olmadığını düşünüyorum. Aileme baktığımda yaşlı olmalarına rağmen hepsinin saçları var. Arkadaşımın önerisi ile anti stres şampuanı kullandım iyi gelmişti. Ama bırakınca dökülmeler tekrar başlıyo. Bir çözüm öneriniz var mı dökülme ve stresten kurtulmak için?

N

Nilay

Üye
Gerçek yaşımın bir kuralı var malesef olacak olan oluyor Rabbim kimseye kaygı hastalığı vermesin saçların dökülüyor veya başka hastalıklar meydana çıkıyor çok zor bir durum

K

Kelaynak

Üye
Stresten dolayı dökülen saçlar için en etkili yöntem vitamin takviyesi almaktır. Biotin, çinko, selenyum, b6 gibi vitaminler çok faydalı olur. Stresten oldukça uzak durman gerekir.

Kullanıcılar Şunlarıda Sordu

B
Cevaplar
1
Gösterim
34
PLAYMAKERS
PLAYMAKERS
PLAYMAKERS
B
Cevaplar
4
Gösterim
160
berke_gungorr
berke_gungorr
B
H
Cevaplar
1
Gösterim
83
berke_gungorr
berke_gungorr
B
D
Cevaplar
0
Gösterim
164
dogalsacekimi
dogalsacekimi
D
F
Cevaplar
5
Gösterim
370
berke_gungorr
berke_gungorr
B
V
Cevaplar
1
Gösterim
514
lastmorn
lastmorn
L

Users who are viewing this thread

Yeni Konular

Sponsor Bağlantı

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
0
Toplam ziyaretçi
0
Robots
20

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt