Serkan Aygın Saç Ekimi 4600 greft

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi Temiz
  • 1K Görüntülenme
  • 4 Yorum
T

Temiz

Üye
Serkan Aygın saç ekimi 4600 greft saç ekimi sonuçları resimler aşağıda. Serkan Aygın saç ekimi ile kendimi oraya hedef olarak kilitlemiştim. Serkan aygın saç ekimi yorumları ve saç ekimi fiyatı biraz pahalı olduğu için çok araştırma gereği duydum sonunda saç ekimini 4 ay önce serkan aygın'da ektirdim. Dermatoloji ve estetik doktorları Propecia ilacı ile Xpecia vitaminini beraber kullanmada bir sakınca görmüyorlar. Birkaç farklı doktor önerdi bana kullanabilirsin dedi. İçlerinden biri “ikisi ilk ay ağır gelirse sadece ilaca devam et” dedi. Sizin tecrübeleriniz var mı bu ikili konusunda? Mümkünse gerçek tecrübeler.. (Serkan Aygın fiyatı yüksek ama fiyat-performans olarak ve memnuniyet olarak en iyi yer orasıdır diyerek kendimce.

saç ekimi öncesi.jpeg

saç ekimi tepe.jpeg

Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
T

Temiz

Üye
Serkan aygın tepe saç ekimi bölgesi son resmi atmamışım onuda sizlere atıyorum arkadaşlar.
tepe bölgesi saç ekimi.jpeg

L

Levent

Üye
Merhaba ben 4 yıl veya 5 yıl gibi proscar kullanımı yaptım, olumsuz bir durum ile karşılaşmadım, saçlarımda etki aldığımı düşünüyorum, evlilik sonrası dedimki bırakayım ve bıraktım,sonra saçlar kademeli olarak seyreldi bu ara tekrardan oral olarak proscar kullanmayı düşünüyorum. Serkan Aygün saç ekiminiz hayırlı olsun umarım süreciniz çok iyi olur.

G

Gürayyyy

Üye
Hayırlı olsun saç ekiminiz son sürecinizi paylaşabilir misiniz neler kullandınız?

E

ericman

Üye
Güncel resim alabilirmiyiz, Proscar propecia kullanıyormusunuz?

Kullanıcılar Şunlarıda Sordu

E
Cevaplar
2
Gösterim
71
erkekadam3434
erkekadam3434
E
A
Cevaplar
2
Gösterim
243
Esquire
Esquire
E
O
Cevaplar
1
Gösterim
121
Ovalı
Ovalı
O
S
Cevaplar
1
Gösterim
115
Alperen
Alperen
A
E
Cevaplar
5
Gösterim
226
Mineral
Mineral
Mineral
O
Cevaplar
4
Gösterim
183
berke_gungorr
berke_gungorr
B

Users who are viewing this thread

Yeni Konular

Sponsor Bağlantı

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
4
Çevrim içi ziyaretçiler
5
Toplam ziyaretçi
9
Robots
19

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt