Serkan Aydın Saç Ekimi Sonuçları 6000 Greft - Arenamed

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi gny4884
  • 2K Görüntülenme
  • 17 Yorum
G

gny4884

Üye
Serkan Aydın saç ekimi sonuçları 6000 greft olarak saç ekimi gerçekleşti, saç ekimi alanında kendini geliştirmiş olan serkan aydın bende saç ekimi ona yatprdım. sizlere saç ekimi resimleri ve saç ekimi öncesi ve sonrası saç ekimi sonuçlarımı paylaşmak istiyorum değerli yorumlarınızı bekliyorum.
serkan aydın saç ekimi.jpeg
serkan aydın ekim öncesi.jpeg

crown

crown

Üye
hocam öncelikle saç ekiminiz hayırlı olsun sanki çok fazla ekim yapılmış gibi önler gerçekten sık ekilmiş saç ekimi operasyonu kaç saat sürdü? Saç ekimi öncesi size neler önerdiler

rooney43

rooney43

Üye
Üstadım saç ekiminiz hayırlı olsun , saç ekiminizin üzerinden baya zaman geçmiş gördüğüm kadarıyla acaba son durum nasıl , ayrıca saç ekimi sonrası kullandığınız bir ilaç oldu mu? Serkan Aydın size saç ekimi sonrası destek vitamin hap birşey öneride bulundu mu?

L

Levent

Üye
Serkan Aydın saç ekimi öncesi herhangi bir sampuan kullanımı veya saç bakımı sigara içmek gibi anlayacağınız saç ekimi öncesi tavsiyeler oldu mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi
G

gny4884

Üye
Serkan Aydın saç ekimi donör bölgesi ve ön tepe bölgesi resimlerimi ekliyorum Arkadaşlar saç ekimi 6. ay

serkanaydın.jpeg
serkan aydın 6. ay.jpg
aydın serkan .jpg
serkan aydınkarşıdan görüntü.jpg
]
serkan aydın.jpeg

Moderatör tarafında düzenlendi:
K

kuraf910

Üye
Hocam saç ekimi bende ektirdim ön bölgelere seninde ön bölge geniş ve sık ekmişler şuan ki durum nasıl ?

Mete

Mete

Üye
6. ay saç ekimi sonuçlarınız gayet güzel görünüyor , saç ekimi sonrası takviye ilaç falan kullandınız mı?

U

Ugur

Üye
serkan aygın saç ekimi sürecinde donör bölge için harabeye çeviriyor diye okudum, sizinde donör bölge baya boşluk oluşmuş gibi şuan ki donör bölge nasıl

• Konu Sahibi Konu Sahibi
G

gny4884

Üye
serkan aydın saç ekimi donör bölgesinin 7. ay ve 6. ay fotoğrafını koyuyorum arkadaşlar
serkan aydın donör bölgesi.jpg

G

gny4884

Üye
Şuan donör bölgem gayet güzel ilk etapta toparlanmayacak gibi görünsede gayet iyi oldu sıkıntı yok şimdilik

E

Edgar

Üye
Arenamed Serkan Aydın saç ekimi sonuçlarında donör bölgenin zarar uğradığı söyleniyor bu söylemi göz ardı etmeden sonuçlara bakıyorum gayet güzel sağlıklı saç ekim sonuçları var

C

Coward

Üye
Arkadaşımızın saç ekimi gerçekten çok güzel olmuş sürekli donör bölgenin çok yıpratıldığını okuyordum şaşırdım açıkcası şuan gayet iyi gibi ayrıca ünlülere saç ekimi yapıyor serkan aydın sürekli yabancı futbolculara falan

G

gny4884

Üye
Serkan aydın saç ekimi son sürecim bu şekilde
S11109-11583324(1).jpg

L

Levent

Üye
serkan aygın saç ekimi sürecinde donör bölge için harabeye çeviriyor diye okudum, sizinde donör bölge baya boşluk oluşmuş gibi şuan ki donör bölge nasıl

Serkan Aydın saç ekimi alanında ünlüler için birebir referans diyebilirim, bir çok ünlü saç ekimini serkan aydında yaptırıyor. Sanırım yanlışlıkla yazdınız Serkan Aygın değil serkan aydın saç ekimi arena med diyelim buna biz. Fiyatlarının pahalı oldugunu son zamanlarda okuyorum 20 bin lira 30 binlira olduğunu gerçekten benim bütçem için çok fazla

G

Geek

Üye
Arenamed saç ekimi sonuçları ile gerçekten çok ilgi çekici oluyor bir çok ünlüye saç ekimi yapıyor, Futbolcu Emre Mor, Sanatçılardan Kurtlar Vadisi Çakır bildiğimiz Oktay Kaynarca

A

Alperen

Üye
Serkan Aydın'ın ön plana çıkması çok güzel başarılar dilerim çünkü neredeyse ünlülerin bir çok kişi ona saç ekimi yaptırıyor. Rüştü Reçber Fenerbahçe li eski kalecisi bile ona yaptırmış, ondan sonra Sedat Peker , Kurtlar vadisi Çakır ne diyim ekib gerçekten saglam

M

mesutflz92

Üye
Neresi sağlam adam doktor bile değil ambulans şoförü normalde

Y

Yenike

Üye
Çok iyi görünüyor Harika

Kullanıcılar Şunlarıda Sordu

E
Cevaplar
2
Gösterim
71
erkekadam3434
erkekadam3434
E
A
Cevaplar
2
Gösterim
242
Esquire
Esquire
E
O
Cevaplar
1
Gösterim
117
Ovalı
Ovalı
O
S
Cevaplar
1
Gösterim
115
Alperen
Alperen
A
E
Cevaplar
5
Gösterim
222
Mineral
Mineral
Mineral
O
Cevaplar
4
Gösterim
177
berke_gungorr
berke_gungorr
B

Users who are viewing this thread

Yeni Konular

Sponsor Bağlantı

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
9
Toplam ziyaretçi
9
Robots
25

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt