Sebamed Şampuan Kullananlar Yorumları

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi Norman91
  • 526 Görüntülenme
  • 2 Yorum
N

Norman91

Üye
Arkadaşlar sebamed şampuan kullananlar memnun mu? kullanıp memnun kaldığınız şampuanları yazabilir misiniz ben bir çok şampuan kullandım bioxcin, alpecin, revigen, plasenta, clear men, prozinc, zigavus vb. Gibi markaları denedim en beğendiğim şampuan plasenta ve prozinc oldu özellikle plasenta şampuan olan çok güzel yağlı saçlara birebir kafa derimi kurutmuyor saçlarımı çok güzel temizliyor.

Kullanmak istediğim şampuanlar dan kafeinli olanı denemek istiyorum Sebamed anti hair loss kafeinli olanı merak ediyorum önerirmisiniz kullanan arkadaşlardan memnun kalıp kalmadığınızı yazarsanız sevinirim.

E

edias

Üye
sebamed şampuan içerisindeki kafein özelliğinden dolayı tercih ediliyor açıkcası % bilmem kaç kafein şapuma sıvı içinde saçlı deriye ne kadar etki eder bilinmez. saç dökülmesi için kullananlar yazsın özellikle genetik dökülmesi olanlar

F

fatih35

Üye
son aldığım üründen gözlemlediğim kadarıyla saç derisini artık eskisi gibi kızartmıyor, bu etkisi güzel oluyordu, umarım dökülmeye olan etkisini de azaltmamışlardır, kafada kızarıklık geçici bir durumdu zaten.

Kullanıcılar Şunlarıda Sordu

P
Cevaplar
1
Gösterim
266
Shady
Shady
Shady
P
Cevaplar
1
Gösterim
231
Sivalanta
Sivalanta
S
H
Cevaplar
0
Gösterim
154
Hakonek
Hakonek
H
L
Cevaplar
2
Gösterim
161
layerbox23
layerbox23
L
L
Cevaplar
1
Gösterim
226
Maximus
Maximus
M
P
Cevaplar
2
Gösterim
279
Erdem
Erdem
E

Users who are viewing this thread

Yeni Konular

Sponsor Bağlantı

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
41
Çevrim içi ziyaretçiler
23
Toplam ziyaretçi
64
Robots
25

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt