Sebamed Saç Dökülmesine Karşı Şampuan Yorumları

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi kleisberg
  • 169 Görüntülenme
  • 2 Yorum
kleisberg

kleisberg

Üye
İnternet üzerinden saç dökülmelerine karşı ürünleri incelerken Trendyol üzerinden Sebamed Saç Dökülmesine Karşı Şampuan karşıma çıktı. 1000 ml şişesi 180 ₺ gibi bir fiyata satılmakta. Trendyol yorumlarına baktığım zaman 4.6 ortalama ile 374 adet yorum olduğunu gördüm. Yorumlarda bir kullanıcı bu ürünü daima aldığını, saç dökülmesini çokça azalttığını, bu ürüne alışınca 1kg lık opsiyonundan almaya başladıklarını ve ailecek kullandıklarını belirtmiş. Diğer kullanıcılar da genel olarak saç dökülmesini gerçekten durdurduğunu, 400 ml olanının 6-7 ay gibi bir süre yettiğini, yağlanan saçlar içinde kullanılabileceği ve yıkama sonrası saçı biraz sertleştirdiği yorumlarıyla karşılaştım. Acaba burada bu şampuandan kullananlar var mıdır? Var ise kendi görüşlerini de konu altında belirtirlerse çok memnun olurum.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
kleisberg

kleisberg

Üye
Ürün hakkında trendyolda çokça olumlu yorum okudum. Belirttiğim gibi kullananlar görüşlerini bildirirlerse sevinirim.
1653850640868.png

L

Levent

Üye
Saç ekimi sonrası kabuk dökülmesi sonrasında saç ekimi çoğu merkez bunu öneriyor, içeriğinde ki erken maddeler sizi memnun ediyorsa kesinlikle kullanin Dalin Bebek şampuan falan kullanmayin

Kullanıcılar Şunlarıda Sordu

P
Cevaplar
1
Gösterim
261
Shady
Shady
Shady
P
Cevaplar
1
Gösterim
225
Sivalanta
Sivalanta
S
H
Cevaplar
0
Gösterim
149
Hakonek
Hakonek
H
L
Cevaplar
2
Gösterim
156
layerbox23
layerbox23
L
L
Cevaplar
1
Gösterim
225
Maximus
Maximus
M
P
Cevaplar
2
Gösterim
268
Erdem
Erdem
E

Users who are viewing this thread

Yeni Konular

Sponsor Bağlantı

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
2
Toplam ziyaretçi
2
Robots
21

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt