Saçlarım Yağlanıyor ve Dökülüyor

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi Chemist
  • 546 Görüntülenme
  • 14 Yorum
C

Chemist

Üye
Her sabah kalktığımda saçlarımda sürekli bir yağlanma oluyor saç diplerime aynada baktığımda hep yağlı elimi sürdüğümde yağlanmanın fazla olduğunu görüyorum her sabah dışarı çıkmadan önce duş alıyorum akşama alnım üstlerim yağlanmış oluyor saçlar yağdan şekil almıyor kafayı yıkamak zorunda kalıyorum. Herfünde saç yıkamak zor geliyor. Ne yaptıysam geçmiyor kuru bir alnım olmuyor şampuan head shoulders ikisi bir arada kullanıyorum. Başka şampuanları da kullandım clear man yağlanma karşıtı hiç fayda etmedi. Aynı şekilde yüzümde çok çabuk yağlanma oluyor sabunla yıkarım faydası yok. Aklıma beslenme tarzı geliyor yağlı gıdalardan uzak duruyorum, spor yaparım, vitamin tabletleri alırım bazen. Yağlanmayı önlemek için ne yapmam gerekiyor yardım edebilir misiniz?

L

Levent

Üye
Selamlar. Saçlarımda sürekli bir yağlanma oluyor her sabah dışarı çıkmadan önce duş alıyorum akşama alnım yağlanmış saçlar yağdan şekil almıyor kafayı yıkamak zorunda kalıyorum. Ne yaptıysam geçmiyor kuru bir alnım olmuyor şampuan head shoulders ikisi bir arada kullanıyorum. Başka şampuanları da kullandım clear man yağlanma karşıtı hiç fayda etmedi. Aynı şekilde yüzümde çok çabuk yağlanma oluyor sabunla yıkarım faydası yok. Aklıma beslenme tarzı geliyor yağlı gıdalardan uzak duruyorum, spor yaparım, vitamin tabletleri alırım bazen. Yağlanmayı önlemek için ne yapmam gerekiyor yardım edebilir misiniz?
Hocam yeme içmeniz nasıl merak ediyorum asitli yiyecekler veya kızartma yiyormusunuz

Filozof

Filozof

Üye
Yüzünüz için bu üç sabundan cildinize uygun olanı kullanmanızı önerebilirim. Benimde özellikle alnım ve burnumun üstü çok yağlanıyor. Bazen bu sabunu kullanıyorum bazende kahve telvesi maskesi yapıyorum. İkisi de yağlanmaya çok iyi geliyor.

Doğal Zeytinyağlı Banyo ve Vücut Sabunu
Doğal Zeytinyağlı Masaj & Anti-Selülit Sabunu
Doğal Zeytinyağlı Kremli Vücut Bakım Sabunu

A

Alcapone

Üye
Saçınızı hergün yıkamayı acilen bırakmanız gerekir aşırı saç yıkamak cildin pH derecesini bozar ve saç derisinin kurumasını önlemek için sebum üretmeye başlar. Saçlı deri yağ üretip yağ kaybettikte saç tellerinizin dökülmesi kolaylaşır. Bu şekil devam ederseniz saçlarınızın dökülmesi kolaylaşır. Eczaneden ketoral şampuan alın 3 güne 1 bir sadece bu şampuanla yıkayıp çıkın yağlanmanız zamanla duracaktır.

E

Edward

Üye
Hergün sütlü ürünler tüketiyor musunuz? süt, kefir, yağ, sütlü tatlılar, peynir, yoğurt gibi.

P

Pharmacy

Üye
Hocam benimde saçlarım aşırı yağlanıyor, bir gün yıkamadan duramıyorum beraberinde saç dökülmesine oluyor bununla ilgili bir uzmana danıştığımda şöyle söylemişti. Sebum hücreleri deriyi nemli tutmak için yağ üretir her gün yıkama yaparsan normalden daha hızlı yağ üretimi olacağını söylemişti. Yağlı saçlar ile dışarı çıkmak iyi olmaz ama hergün saçınızı yıkamayın önerim size sedolin şampuan kullanın ben çok memnun kaldım 3 güne 1 duşa girerim kepek yağlanma normale indi

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Moderatör
Beslenme önemli tabiki ama yağlanma sürekli oluşabilen bir durum sedolin şampuan yağlanma için önerebilirim salisilik asit içeriyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi
C

Chemist

Üye
Hergün sütlü ürünler tüketiyor musunuz? süt, kefir, yağ, sütlü tatlılar, peynir, yoğurt gibi.

Sadece sütü çok tüketiyorum onun dışında peynir, yağ çok yemiyoruö. Yoğurdu da ayda bir belki tüketirim.

Saçınızı hergün yıkamayı acilen bırakmanız gerekir aşırı saç yıkamak cildin pH derecesini bozar ve saç derisinin kurumasını önlemek için sebum üretmeye başlar. Saçlı deri yağ üretip yağ kaybettikte saç tellerinizin dökülmesi kolaylaşır. Bu şekil devam ederseniz saçlarınızın dökülmesi kolaylaşır. Eczaneden ketoral şampuan alın 3 güne 1 bir sadece bu şampuanla yıkayıp çıkın yağlanmanız zamanla duracaktır.

Yıkamadığımda çok kötü bir görüntü oluyor ayrıca şekil almıyor parlama yapış bir hal alıyor. Dediğiniz şampuanı deneyeceğim umarım işe yarar. Teşekkür ederim

Beslenme önemli tabiki ama yağlanma sürekli oluşabilen bir durum sedolin şampuan yağlanma için önerebilirim salisilik asit içeriyor

Dediğiniz şampuanımı, ketoralmı hangisi kullanmak yağlanmayı önler.

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Moderatör
Sedolin şampuanı deneyebilirsin

C

Chemist

Üye
Cevaplar için teşekkürler. Seboderm şampuan aldım şimdilik bunu kullanıyorum iyi geldi diyebilirim yağlanmayı keserse deneyimlerimi buradan yazarım

C

Chem06

Üye
Cevaplar için teşekkürler. Seboderm şampuan aldım şimdilik bunu kullanıyorum iyi geldi diyebilirim yağlanmayı keserse deneyimlerimi buradan yazarım
Yaglanmayi kontrol altına alabildiniz mi?

C

Chemist

Üye
Seboderm şampuan ile ketoral şampuanı dönüşümlü kullanıyorum yağlanma şimdilik olmuyor yalnız saç derisini çok kurutma yaptı ketoralı haftada 1 kez kullanıyorum sebodermi 3 güne 1

C

Chem06

Üye
Seboderm şampuan ile ketoral şampuanı dönüşümlü kullanıyorum yağlanma şimdilik olmuyor yalnız saç derisini çok kurutma yaptı ketoralı haftada 1 kez kullanıyorum sebodermi 3 güne 1
Kimyagersiniz sanırım bende kimyagerim :) Seboderm tek çeşit galiba değil mi? Umarım bendede ise yarar? Peki seboderm ile yıkadıktan sonra saçlar yumuşacık mi oluyor yoksa sert mi yapıyor yani sabunla yıkamış gibi. Çünkü ben saçı yumuşak yapan şampuan sevmiyorum malum saçlar az ve ince telli bide yumuşak olunca çok daha kötü duruyor. Ama sabunla vs yıkayınca yalancı bir sıklık ve sert olduğu için daha diri duruyor saçlar.

A

Alperen

Üye
Kimyagersiniz sanırım bende kimyagerim :) Seboderm tek çeşit galiba değil mi? Umarım bendede ise yarar? Peki seboderm ile yıkadıktan sonra saçlar yumuşacık mi oluyor yoksa sert mi yapıyor yani sabunla yıkamış gibi. Çünkü ben saçı yumuşak yapan şampuan sevmiyorum malum saçlar az ve ince telli bide yumuşak olunca çok daha kötü duruyor. Ama sabunla vs yıkayınca yalancı bir sıklık ve sert olduğu için daha diri duruyor saçlar.
Kullandığınız bir sabun var mı? Sabunların içeriği cipslerle dolu ucuz ve kalitesiz.

C

Chem06

Üye
Kullandığınız bir sabun var mı? Sabunların içeriği cipslerle dolu ucuz ve kalitesiz.
Uzun süre dalan zeytinyağlı sabun kullandım. Ama artık medikal bir şampuan kullanmak istiyorum. Ama sampuanlarda saçı yumuşatıyor saçlar az ve ince olduğu için hepten kötü duruyor sabunlar sahte bir dirilik ve sertlik verdiği için saçlar daha diri ve sık duruyor. Sabun gibi etki yapacak bir medikal şampuan arıyorum.

Kullanıcılar Şunlarıda Sordu

B
Cevaplar
1
Gösterim
34
PLAYMAKERS
PLAYMAKERS
PLAYMAKERS
B
Cevaplar
4
Gösterim
160
berke_gungorr
berke_gungorr
B
H
Cevaplar
1
Gösterim
83
berke_gungorr
berke_gungorr
B
D
Cevaplar
0
Gösterim
164
dogalsacekimi
dogalsacekimi
D
F
Cevaplar
5
Gösterim
370
berke_gungorr
berke_gungorr
B
V
Cevaplar
1
Gösterim
514
lastmorn
lastmorn
L

Users who are viewing this thread

Yeni Konular

Sponsor Bağlantı

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
3
Toplam ziyaretçi
3
Robots
30

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt