Saç siyahlatan şampuan kullananlar yorumları

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi Josepth
  • 281 Görüntülenme
  • 1 Yorum
J

Josepth

Üye
Arkadaşlar merhaba saçlardaki beyazlıkları kapatmak için saç siyahlatan şampuan kullananlar var mı, 3 ayda bir saçları boyama yapıyorum yaklaşık 3 ay beni kurtarıyor ancak saç boyama işlemi biraz uğraştırıcı olduğu için pratik olarak kullanılan saç siyahlatan şampuan kullanmak istiyorum. Hepsiburada ve trendyolda fazlaca yorumlar özellikle dexe ve john frieda saç koyulaştırıcı şampuan kullananlar oldukça fazla bir çok kişi memnun kalmış. Şampuanları ne kadar saçta bekletirseniz o kadar saçlar siyahlar yazmışlar. Bu tip şampuanları kullanım bilgisi verecek arkadaşlardam yorum bekliyorum teşekkürler.

L

Levent

Üye
Dexe şampuanı deneyin kullanma talimatında nasıl kullanılacağı yazıyor saçları tam boyamasada kullandıkça saçlar siyahlaşıyor şampuanı ne kadar bekletirsen o kadar çok koyulaşıyor.

Kullanıcılar Şunlarıda Sordu

S
Cevaplar
0
Gösterim
108
Serdar07
Serdar07
S
S
Cevaplar
4
Gösterim
328
revivo
revivo
revivo
B
Cevaplar
0
Gösterim
288
Burakar
Burakar
B
ramooo19
Cevaplar
1
Gösterim
159
rooney43
rooney43
rooney43
W
Cevaplar
2
Gösterim
271
Sercan
Sercan
S

Users who are viewing this thread

Yeni Konular

Sponsor Bağlantı

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
9
Çevrim içi ziyaretçiler
12
Toplam ziyaretçi
21
Robots
19

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt