Saç kıran için minoxidil kullanılır mı?

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi kemalbatin0
  • 337 Görüntülenme
  • 2 Yorum
K

kemalbatin0

Üye
Merhabalar arkadaşlar 7 yaşında oğlumda kafanın ortası ile enseye yakın bölgede 5 kuruş para büyüklüğünde 2 tane saç kıran ortaya çıktı. Saç kıran olalı 1 yıl oldu doktora gittik sedef ilacı olan psoraks krem vermişti kullandık faydası olmadı. Bazı arkadaşlar sarımsak ve tuzu karıştır ezip saç kıran olan bölgeye sür demişlerdi yaptık yine iyileşme olmadı. Dermaroller ile minoxidil kullanın diyorlar etkili olurmu sizce. Oğlumun saçları uzayınca saç kıran belli olmuyor ama aynaya bakınca sıkıntı yapıyor geçsin istiyor saçlarını 3 numaraya vurunca gözüküyor. Doktorlar stres, psikolojik yada genetik olabilir diyorlar ama tam anlayamadık nedenini. Sizlerden ricam kendisinde, çevresinde saç kıran olmuş bu sorundan kurtulmuş olan arkadaşlar var ise nasıl geçirdiği bana yazarsa çok memnun olurum. Cevaplarınız için teşekkürler..

A

Alperen

Üye
Hergün markete inip çıkıyorum markette bir arkadaş var aynı dediğiniz gibi kafa arkasında para büyüklüğünde 2 3 adet bölgesel dökülme yardım amaçlı sorcam minoxil falan fayda verir mi

D

dejavu35

Üye
Deneyebilirsin belki işe yarayabilir

Kullanıcılar Şunlarıda Sordu

B
Cevaplar
1
Gösterim
59
PLAYMAKERS
PLAYMAKERS
PLAYMAKERS
B
Cevaplar
4
Gösterim
167
berke_gungorr
berke_gungorr
B
H
Cevaplar
1
Gösterim
91
berke_gungorr
berke_gungorr
B
D
Cevaplar
0
Gösterim
170
dogalsacekimi
dogalsacekimi
D
F
Cevaplar
5
Gösterim
392
berke_gungorr
berke_gungorr
B
V
Cevaplar
1
Gösterim
531
lastmorn
lastmorn
L

Users who are viewing this thread

Yeni Konular

Sponsor Bağlantı

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
26
Toplam ziyaretçi
66
Robots
21

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt