Saçekimibilgisi
Üye
Saç ektirecek arkadaşların buna dikkat etmesini istiyorum mikromotor ile ilgili biraz bilgi vermek istiyorum.
Saç ekimi yaptırmak için anlaştığınız merkezlerde saç ekimi mikro motoru 1000 devirde tutmayan merkezleri uyarın ve baştan konuşun 1000 devir ve ucundaki panc’ı en az 3 kere değiştirmesini talep edin 2 ya da 3
kanal açarken kullanılan slitlerin de elmas ise 2 kere jilet ise bir kaç kere değiştirmesini talep ederek ekimi yaptırın ve arada bir devri kontrol etmek istediğinizi söyleyin.
Greftler 1000 devirde alınırsa daha sağlıklı alınır ve çıkış oranı artar.
Greftleri yerleştirenlere de grefleri dikkatli parçalamadan zorlamadan zarar vermeden yerleştirmesini mutlaka konuşun.
Ekim yaptırmadan bunları baştan söyleyin ve merkez sizin bilgili bu işi araştıran biri olduğunu bilsin sonuçta saç ekimi yaptırdıktan sonra geriye dönüşü yok abuk sabuk yalanlarla geçiştirmesin.
Resimde gösterdiğim yerde devir saatini yuvarlak içine aldım üzerinde rakamlar vardır en düşğk devir 1000 dir yani en başta olacak devir saat oku.
Aklınızda olsun manuel alım donör bölgesine zarar vermeme nedeni yavaş dönerek el gücü ile greftin alınması ne kadar yavaş olursa o kadar homojen alım ve sağlıklı olur.