Saç ekiminde mikromotor devri hakkında

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi Saçekimibilgisi
  • 308 Görüntülenme
  • 3 Yorum
Saçekimibilgisi

Saçekimibilgisi

Üye
Saç ekiminde mikromotor devri hakkında

Saç ektirecek arkadaşların buna dikkat etmesini istiyorum mikromotor ile ilgili biraz bilgi vermek istiyorum.

Saç ekimi yaptırmak için anlaştığınız merkezlerde saç ekimi mikro motoru 1000 devirde tutmayan merkezleri uyarın ve baştan konuşun 1000 devir ve ucundaki panc’ı en az 3 kere değiştirmesini talep edin 2 ya da 3
kanal açarken kullanılan slitlerin de elmas ise 2 kere jilet ise bir kaç kere değiştirmesini talep ederek ekimi yaptırın ve arada bir devri kontrol etmek istediğinizi söyleyin.

Greftler 1000 devirde alınırsa daha sağlıklı alınır ve çıkış oranı artar.

Greftleri yerleştirenlere de grefleri dikkatli parçalamadan zorlamadan zarar vermeden yerleştirmesini mutlaka konuşun.

Ekim yaptırmadan bunları baştan söyleyin ve merkez sizin bilgili bu işi araştıran biri olduğunu bilsin sonuçta saç ekimi yaptırdıktan sonra geriye dönüşü yok abuk sabuk yalanlarla geçiştirmesin.

Resimde gösterdiğim yerde devir saatini yuvarlak içine aldım üzerinde rakamlar vardır en düşğk devir 1000 dir yani en başta olacak devir saat oku.

Aklınızda olsun manuel alım donör bölgesine zarar vermeme nedeni yavaş dönerek el gücü ile greftin alınması ne kadar yavaş olursa o kadar homojen alım ve sağlıklı olur.

A

Alahan

Üye
Güzel bilgiler vermişsin teşekkürler, acaba bizimnekim nasıl yapıldı sorusu geldi aklıma direkt

R

rossi

Üye
Başkan iyi güzel yazmışsında ekimciler bizi dinlemezki imam bildiğini okur. Benim fikrim düzgün ekim merkezi seçmek çok önemlidir

A

Arkeolog

Üye
Hairplant hocam faydalı bilgilerin için teşekkürler lakin ülkede daha çok 2 tip ekimci var hep aynı zihniyet.

Ben görüşmeye gittiğimde sonuç güzel olur, ekibimiz profesyonel, hallederiz abicim bu makinelerden 50 lük açarız senin için falan

İkincisi reklam yapanlar, referansı trajı yüksek, müşterisi bol gittiğinde iki soruyu sor zorarsın vakit bile ayırmayan detaylı bir açıklama yapmayacak insanlar.

Burda en beğenilen firmalarla heleki zengin ün yapmış firmalar detaylı bi şekilde iletişim kurmak zaten çok zor ekimese doktor girmiyor ekibi yapıyor doktor bir görünüyor geri çıkıyor

Bizim yapabileceğimiz ekim yaptırmış kişilerin yorumları çok önemli, nasıl bir süreç yaşadılar, ekimi kim yaptı, saç ekimi sonrası irtibat müşteri memnuniyeti vs.

Users who are viewing this thread

Yeni Konular

Sponsor Bağlantı

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
22
Toplam ziyaretçi
62
Robots
21

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt