Saç Ekimi Sonrası Sigara Alkol İçilir mi?

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi Mete
  • 340 Görüntülenme
  • 2 Yorum
Mete

Mete

Üye
Saç ekimi sonrası sigara içilirmi saç ekimi sonrası alkol içilir mi? Sigara içmenin saç ekimine nasıl zararı var saç ekimi sürecine alkol veya sigara olumsuz etki eder mi? Arkadaşlar saç ekimi sonrası dikkat edilecek o kadar hassas noktalar var ki bunları sormak ve sizlerle paylaşmak istiyorum. Hayatımızda 1 defa veya 2 defa yaptırdığımız saç ekimi için sigara saç ekim sonucuna ne kadar etki ediyor bunu anlamalıyız. Kendi fikirlerimide paylaşmak istiyorum ama yinede size sormak istedim sigara ve alkolün saç ekimine olumsuz etkisini konuşalım

lusyus

lusyus

Üye
Durumu
🎧 Müzik dinliyor
Saç ekimi yaptıranların sigaradan ve alkolden ilk 5 ay uzak durmalarını tavsiye ederim sigara kanda oksijen azalması yapar ve alkolde zehirleyici etki yapabilir ekilen saçların saç derisine tutunmasına zarar verir diye düşünüyorum ama ekilen saçları kesinlikle çıkarmaz zarar verir diye bişey de yok bence

M

Math

Üye
Sigara kesinlikle içilmemesi gerekiyor niye derseniz ekilen saç köklerine bol oksijen ve besin gelmesi gerekir siz buna darbe vurmuş olursunuz zehirli toksin maddeler vermiş gibi olur ve saç kökleri tutunamayabilir.

Kullanıcılar Şunlarıda Sordu

F
Cevaplar
1
Gösterim
109
berke_gungorr
berke_gungorr
B
N
Cevaplar
1
Gösterim
109
Mirage
Mirage
M
Y
Cevaplar
3
Gösterim
165
Mert34
Mert34
M
B
Cevaplar
4
Gösterim
167
Barış
Barış
B

Users who are viewing this thread

Yeni Konular

Sponsor Bağlantı

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
33
Toplam ziyaretçi
73
Robots
31

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt