Saç ekimi sonrası donörde dökülme

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi ferhathbk
  • 109 Görüntülenme
  • 2 Yorum
F

ferhathbk

Üye
Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce saç ektirdim 15. Güne kadar her şey normaldi donör bölgesinden alımlar çok güzel yapılmıştı donörde saç vardı aralıklı alınmış ve çok güzel görünüyordu ondan sonra birden donör bölgesinde dökülmeler meydana geldi çok fazla döküldü bunu yaşayan var mı kaç günde düzeliyor neler yapmalıyım hekime danıştım doku küsme

B

berke_gungorr

Üye
Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce saç ektirdim 15. Güne kadar her şey normaldi donör bölgesinden alımlar çok güzel yapılmıştı donörde saç vardı aralıklı alınmış ve çok güzel görünüyordu ondan sonra birden donör bölgesinde dökülmeler meydana geldi çok fazla döküldü bunu yaşayan var mı kaç günde düzeliyor neler yapmalıyım hekime danıştım doku küsme
Donör bölgeyi sürekli kısa tut kestir oradan saç alınmış değilde tras olmuşsun kısa duruyor gibi görünür, kısa tutulan her saçta seyrek durur zaten. Yani hem pastam bitmesin hem karnım doysun olmuyor bir şey alacaksan bir şeylerden feragat edeceksin

• Konu Sahibi Konu Sahibi
F

ferhathbk

Üye
Donör bölgeyi sürekli kısa tut kestir oradan saç alınmış değilde tras olmuşsun kısa duruyor gibi görünür, kısa tutulan her saçta seyrek durur zaten. Yani hem pastam bitmesin hem karnım doysun olmuyor bir şey alacaksan bir şeylerden feragat edeceksin
Kardeşim aen olayı yanlış anlamışsın donör bölgede seyrelme olmadı donör bölgenin tamamı döküldü saç kalmadı yani tamamen döküldü sağ sol arka

Kullanıcılar Şunlarıda Sordu

N
Cevaplar
1
Gösterim
109
Mirage
Mirage
M
Y
Cevaplar
3
Gösterim
165
Mert34
Mert34
M
B
Cevaplar
4
Gösterim
167
Barış
Barış
B
E
Cevaplar
1
Gösterim
126
lusyus
lusyus
lusyus

Users who are viewing this thread

Yeni Konular

Sponsor Bağlantı

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
0
Toplam ziyaretçi
0
Robots
16

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt