Ru58841 Yan Etkiler, Uyuşukluk ve Uykusuzluk

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi Spitzer
  • 302 Görüntülenme
  • 2 Yorum
S

Spitzer

Üye
Herkese selam ru55841kullanımımdam dolayı kötü yan etkiler yaşıyorum. Son zamanlarda aşırı derecede yorgun oluyorum, geceleri uyuma kalitem düştü ve gecenin ortasında uyanmalar oluyor.

Forumda Ru kullanıp böyle bir durum veya başka herhangi bir olumsuz durum fark eden var mı ve bu yan etkilerin kaybolması ne kadar zaman sürdü?

RU58841 içine dutasterid ile kombine etmiştim daha çok etkisi olam bşr kombinasyon olmasını umuyorum, ancak ön yanlars saç çizgimin geri geleceğinden emin değilim.

Bu ikili kombinasyon hakkındaki sizin düşünceleriniz nedir bu konuda?

lusyus

lusyus

Üye
Durumu
🎧 Müzik dinliyor
Dutasteride ve ru58841 ikiside çok güçlü anti androjenlerdir.

Uyuşukluk ve uyku sorunları bilinen yan etkileridir.

K

kelboy

Üye
Bende 6 aydır ru58841 solüsyon kullanmıştım, ilk kullandığım 2 ay içinde kalp çarpıntısı yaptığını hissetmiştim göğsümde ağrılar oluşuyordu ancak uyku ve uyuşukluk hissi olmadı. Sonrasında bu durumlar geçti vücudun losyona alışmasıyla geçiyor. Yurt dışı forumlarda araştırdığımda genelde psikolojik yan etki hissediliyor yazmışlar ama bende durum böyle olmadı. Senin hissettiğim belki psikolojik olabilir. Saçlarınızda topikal olarak etkisini gördüyseniz kullanmanızı önerebilirim.

Kullanıcılar Şunlarıda Sordu

K
Cevaplar
3
Gösterim
309
kelboy
kelboy
K
P
Cevaplar
2
Gösterim
367
murphy
murphy
M
P
Cevaplar
1
Gösterim
307
xavi07
xavi07
X
O
Cevaplar
3
Gösterim
511
ParTikül
ParTikül
P

Users who are viewing this thread

Yeni Konular

Sponsor Bağlantı

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
24
Toplam ziyaretçi
64
Robots
17

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt