Robotik saç ekimi yaptıranlar?

  • Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi edias
  • 105 Görüntülenme
  • 2 Yorum
E

edias

Üye
Mesajlar
89
Tepkime puanı
1
Saç dökülmesi yaşayan bir çok kişi saç ekimi araştırmaları yaptığı için bende bu konuya dikkat çekmek istiyorum. Robotik saç ekimi yaptıranlar var mı? Son günlerde Dhi robotik saç ekimi gibi kelimeler operasyon terimleri çok gündemde arkadaşlar sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz.
 
A

Alperen

Üye
Mesajlar
246
Tepkime puanı
3
Saç ekimi anlatılandan çok o an yapılan işlemler çok önemli sevgili arkadaşlar. Saç ekimi sektörü farklı bir ortam dikkat edilsin. Dhi ve Safir Fue saç ekimi yaptırmaya gayret edin.
 
O

okılıc

Üye
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Robotik saç ekimi çok pahalı
 

Kullanıcılar Şunlarıda Sordu

F
Cevaplar
3
Gösterim
162
Alahan
Alahan
A
N
Cevaplar
1
Gösterim
124
Mirage
Mirage
M
Y
Cevaplar
3
Gösterim
206
Mert34
Mert34
M
B
Cevaplar
4
Gösterim
185
Barış
Barış
B

Users who are viewing this thread

Yeni Konular

Sponsor Bağlantı

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
30
Çevrim içi ziyaretçiler
19
Toplam ziyaretçi
49
Robots
19

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt