QUARTZ Minoxidil Saç Spreyi 100 ml Kullananlar

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi Lauri
  • 677 Görüntülenme
  • 5 Yorum
L

Lauri

Üye
QUARTZ Minoxidil Saç Spreyi 100 ml kullananlar var olduğunu düşündüğüm için saç dökülmesi problemi yaşayan arkadaşlarım var bende bunun için hemde kendim için bunu soruyorum. Minoxidil trendyol sitesinde satılmaya başlanmış gerçekten işe yaradığını düşünen var mı? Yorumlarda gördüğüm kadarıyla bir saçma olmuş ekleyince göreceksiniz.

QUARTZ Minoxidil Saç Spreyi 100 ml Kullananlar Yorumları.jpg

QUARTZ Minoxidil Sprey plus %2 Kompozisyon: Sprey bazı Minoxidil %10, Pantothenic acid Vitamin B5, Silikon yağı Yeniden uzamasını teşvik etme potansiyeli sağlar. Doğal saç uzamasını yardımcı olur ve seyrelmiş saçları ve birinci kelliği tedavi eder. Çift formülü sayesinde saç dökülmesini ve seyrelemeyi önler. Saç Ve deri enfeksiyonlarını ortadan kaldırır ve kafa derisi sağlığını korur. Donuk ve kırılgan saçlara dengeyi geri kazandırır. Nasıl kullanır: 5 dk nazikçe masaj yaparak saç derisine az miktarda sprey uygulayın, ardından iyice yıkayın ve en iyi sonucu almak için işlemi birkaç kez tekrarlayın. Haftada 3-4 kez kullanılması tavsiye edilir. Uyarı: Yalnızca karici kullanım için, gözlerle temastan kaçının. Çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayın.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
L

Lauri

Üye
ekran alıntısı aldım bir bakarmısınız ne kadar saçma bir yorum
minoxidil.png

P

Player

Üye
Hepsiburada sitesinde 100 ml 99 TL fiyatı iyiymiş acaba içindeki minoxidil oranı %10 mu kullananlar etkisi hakkında varsa bilgi verebilir mi?

İ

İconic

Üye
Aldım, bir kutuyu bitirdim ve işe yaramadığını düşünüyorum. Bundan önce bioxin minoksidil kullanmıştım, 4-5 ay kadar kullandım ve cidden saçlarımda sıklaşma başlamıştı ve sürdüğüm bölgede nerdeyse dökülme olmuyordu. Şuan bu markada ise dökülmeler arttı, saçım açılmaya başladı. Ne diyeceğimi bilemiyorum.

K

kelboy

Üye
Aldım, bir kutuyu bitirdim ve işe yaramadığını düşünüyorum. Bundan önce bioxin minoksidil kullanmıştım, 4-5 ay kadar kullandım ve cidden saçlarımda sıklaşma başlamıştı ve sürdüğüm bölgede nerdeyse dökülme olmuyordu. Şuan bu markada ise dökülmeler arttı, saçım açılmaya başladı. Ne diyeceğimi bilemiyorum.
Kaç ay kullandın minoxil spreyler 1 ayda olumlu etki göstermiyor.

İ

İconic

Üye
Kaç ay kullandın minoxil spreyler 1 ayda olumlu etki göstermiyor.
Sprey 100 ml olduğundan 1.5 ay kullandım öncesinde başka minoxidil kullandığından verim düşüklüğü oluştu

Kullanıcılar Şunlarıda Sordu

V
Cevaplar
4
Gösterim
530
ismail
ismail
I
I
Cevaplar
6
Gösterim
749
roronoa
roronoa
R
H
Cevaplar
2
Gösterim
359
back
back
B
B
Cevaplar
1
Gösterim
312
Bakbi92
Bakbi92
B
R
Cevaplar
1
Gösterim
219
Pharmacy
Pharmacy
P
P
Cevaplar
3
Gösterim
393
invincible
invincible
I

Users who are viewing this thread

Yeni Konular

Sponsor Bağlantı

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
15
Çevrim içi ziyaretçiler
10
Toplam ziyaretçi
25
Robots
25

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt