Proscar yan etkileri kalıcı mı?

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi Ergün
  • 192 Görüntülenme
  • 1 Yorum
E

Ergün

Üye
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 5 yıldır saçlarım dökülüyor ilk başlarda saçlarımın yanları açılmaya başladı daha sonra orta bölgelere doğru ilerledi daha sonra da vertex bölgenin açılmasıyla birlikte birleşmeye başladı. Şu an için xpeca tablet kullanıyorum sadece saçlarımı biraz kalınlaştırdı ancak saç seyrekliği halen aynı seviyede duruyor. Minoxil, Biotin ve proscar kullanımına başlayacağım. Yaşım 26 olduğu için anti androjen ilaç kullanmakta kararsız kaldım. Kararsız kalmamdaki sebep finansarid ilacının yan etkilerinin kalıcı olabileceğini söyleyenler var. Evli değilim bekarım kullanmam da sakınca yok ama yan etkilerin kalıcı olma ihtimali beni biraz düşündürüyor. Özellikle cinsellik konusunda herhangi bir ciddi sıkıntı yaşayan arkadaşlar varsa bilgilendirme yapabilir mi? Sizlerden tavsiye bekliyorum Bu ilaçları nasıl ve ne şekilde? kullanırsam daha çok etkisini görürüm.

R

roronoa

Üye
Finasterid kullanmış biri olarak yan etkilerinin abartildigi kadar çok olduğunu düşünmüyorum. Hatta testosteronu yükseltip daha çok libido artışı bile yapabilir

Kullanıcılar Şunlarıda Sordu

K
Cevaplar
3
Gösterim
186
kelboy
kelboy
K
P
Cevaplar
2
Gösterim
261
murphy
murphy
M
P
Cevaplar
1
Gösterim
197
xavi07
xavi07
X
O
Cevaplar
3
Gösterim
360
ParTikül
ParTikül
P

Users who are viewing this thread

Sponsor Bağlantı

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
30
Çevrim içi ziyaretçiler
11
Toplam ziyaretçi
41
Robots
8

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt