Proscar finasterid zararlı mı?

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi Rulez
  • 341 Görüntülenme
  • 5 Yorum
R

Rulez

Üye
Minoxidil kullandıktan sonra etkisi azaldığı için finasteride başladım kullanalı 7 ay oldu bu süreçte çok yan etki yaşadım ilk başlarda iyi gibiydi yada ben öyle zannetim 4. aydan sonra önlerimde seyrelmeler hızlandı ara ara boşluklar oluştu dökülmeler hızlı bir şekilde devam ediyor saçımı yıkadığımda ellime baya saç geliyor. Ayrıca depresyon, unutkanlık gibi yan etkilerde çoğalma oluşmaya başladı sanırım beyinde zararlı etkiler yapıyor. Şimdi ketoral şampuan kullanıyorum böyle giderse kel olacam sanırım dutasteride geçsem daha iyi olurmu sizce proscar kullanıp etki görmeyip dutasa geçip memnun olan var mı?

E

erco

Üye
7 aydır proscar kullanıyorum ilk başlarda iyi gibiydi yada ben öyle zannetim 4. aydan sonra önlerimde seyrelmeler hızlandı ara ara boşluklar oluştu saçımı yıkadığımda ellime baya saç geliyor ketoral şampuan kullanıyorum böyle giderse kel olacam sanırım dutasteride geçsem daha iyi olurmu sizce proscar kullanıp etki görmeyip dutasa geçip memnun olan var mı?
Proscar nasıl kullanıyorsunuz, kaçta kaç ?

P

Panelist

Üye
Finasterid tek başına işe yaramıyor saçları koruyor ama var olanı, dökülen saçları çıkartmak için 2-3 yıl sürekli kullanmak gerekli 3-5 ayda bişey beklemeyin hatta saçları önleride döküyor

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Moderatör
Finasterid ve dutasterid ile var olan saçları korursun ancak dökülmüş çıkmayan saçlar içim dutasteridi 2 yıl gibi uzun bir süre kullanımı tekrar çıkartabilir. Ancak bu durumun olma ihtimali de belirsiz. Düzenli bir sürdürülebilir tedavi uygulamak gerekir diğer türlü başarı sağlanamaz.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
R

Rulez

Üye
Hocam yani 8 ay gibi finas yada dutas kullanımı hiç etki etmez mi?

PLAYMAKERS

PLAYMAKERS

Üye
Hocam yani 8 ay gibi finas yada dutas kullanımı hiç etki etmez mi?
Finasterid saç çıkarmıyor sadece olanı koruyor mevcut incelmiş saçlarda kalınlaşma yapıyor ama en az 1 yıldan fazla kullanmak gereklidir.

Kullanıcılar Şunlarıda Sordu

K
Cevaplar
3
Gösterim
168
kelboy
kelboy
K
P
Cevaplar
2
Gösterim
240
murphy
murphy
M
P
Cevaplar
1
Gösterim
186
xavi07
xavi07
X
O
Cevaplar
3
Gösterim
334
ParTikül
ParTikül
P

Users who are viewing this thread

Yeni Konular

Sponsor Bağlantı

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
2
Toplam ziyaretçi
2
Robots
16

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt