Nadixa Krem Kullananlar Yorumları Cilt Lekesi Geçiriyor mu?

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi simell
  • 576 Görüntülenme
  • 2 Yorum
S

simell

Üye
Arkadaşlar merhaba aranızda cilt lekeleri için nadixa krem kullananlar var mı? Nadixa kremin etken maddesi nadifloksasin'dir. Bu etken madde ile koreli hastalarda akne vulgaris tedavisinde %1 nadifloksasin kreminin klinik ve histolojik değerlendirmesi yapılmıştır.

Deneyin Amacı: Nadifloksasin, geniş spektrumlu antibakteriyel aktiviteye sahip bir florokinolondur. Bazı Avrupa ülkelerinde akne tedavisi olarak kullanılmasına rağmen Koreli akne hastalarının tedavisinde kullanılmamıştır. %1 nadifloksasin kreminin klinik etkinliğini ve güvenliğini ve Koreli hastalarda hafif ila orta derecede yüz aknesini tedavi etmek için kullanıldığında meydana getirdiği histolojik değişiklikleri değerlendirmeyi amaçladık.

Yöntemler: Sekiz haftalık, rastgele, ileriye dönük, çift gruplul kişilerde sivilce tedavisinde denemeler yapılmıştır.Tüm katılımcılar, sekiz hafta boyunca günde iki kez yüzün bir yarısında %1 nadifloksasin kremi ve diğer yarısında başka bir sivilce kremi ile tedavi edildi.

Sonuçlar: Son ziyaretlerde, inflamatuar akne lezyonları, nadifloksasin ile tedavi edilen ciltte %70 oranında azaldı ve araçla tedavi edilen ciltte %13,5 oranında arttı; inflamatuar olmayan akne lezyonları sırasıyla %48.1 ve %10.1 azalma gösterdi. Dört haftada iki tedavi arasında önemli bir fark gözlendi. Akne lezyonlarının histopatolojik incelemeleri, sekiz haftalık tedaviden sonra araçla tedavi edilen deri ile karşılaştırıldığında, nadifloksasin ile tedavi edilen ciltte azalmış inflamasyon ve interlökin-8 ekspresyonu gösterdi, ancak transforme büyüme faktörü-β ekspresyonunda değişiklik göstermedi.

Sonuçlar: Nadifloksasin %1 krem, hafif ila orta şiddette akne vulgarisi olan Koreli hastalar için etkili, güvenli ve iyi tolere edilen bir topikal tedavidir. Nadifloksasin tedavisinden sonraki histopatolojik değişiklikler klinik sonuçlarla iyi korele idi. Bu nedenle nadifloksasin, Asyalı olgularda hafif ila orta şiddette akne tedavisinde etkili ve güvenli bir tedavi seçeneği olarak kullanılabilir.

Arkadaşlar yüzümde ara sıra büyük sivilceler çıkıyor. Patlatmak istemiyorum deri altında hafif şişlik olarak beliriyor. Bastırınca ağrıyor sıkınca iltihap çıkıyor ama ciltte koyu leke oluşturuyor. Nadixa kremin sivilce izlerini yok ettiğini duydum kullanıp denetimlerini aktarabilecek olan var mı?

D

Dilek

Üye
arkadaşlar sivilceler için cilt doktoruna gittim ve bana bu kremi verdi kullananlar sonuçlarını yazabilir mi?

H

Hairos

Üye
Nadixa kremi patlattığım sivilceden kalan çukuru dolduracak şekilde sürüyorum ertesi gün orayı yenilemiş oluyor iz falan da kalmıyor. Sivilce için kullanıp da memnun kalmayan varsa bir de böyle deneyebilir.

Kullanıcılar Şunlarıda Sordu

V
Cevaplar
0
Gösterim
131
Victus
Victus
V
V
Cevaplar
0
Gösterim
73
Victus
Victus
V
E
Cevaplar
1
Gösterim
127
Witch
Witch
W
R
Cevaplar
1
Gösterim
181
Realty
Realty
R
Esrose
Cevaplar
0
Gösterim
320
Esrose
Esrose
Esrose
U
Cevaplar
1
Gösterim
462
Shady
Shady
Shady

Users who are viewing this thread

Yeni Konular

Sponsor Bağlantı

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
50
Çevrim içi ziyaretçiler
30
Toplam ziyaretçi
80
Robots
22

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt