Minoxil saçta yağlanma yapıyor

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi Ugur
  • 474 Görüntülenme
  • 4 Yorum
U

Ugur

Üye
Saçları her gün yıkamak ve minoxil kullanmak daha çok yağlı olmasına sebep oluyormuş eğer bu doğruysa, minoxili nasıl kullanmalıyım ve saçlarımı kaç güne bir yıkamam gerekiyor? Bazen her gün saçları yıkamam gerekiyor sıcak bir ortamda çalışıyorum bu nedenle aşırı terleme ve yağlanma oluşuyor. Bir yıkamayı atlarsam kafa derimde losyondan dolayı kabuklanma sivilceler çıkıyor. Bazen saç derimin yağlı olduğunu hissediyorum yıkamak istiyorum bunu nasıl düzenli hale getirebilirim.

Semih

Semih

Üye
Saç derisi kendini korumak ve nemli tutmak için sebum üretir bu aynı zamanda bakteri, mantar veya diğer zararlı canlılara karşıda bir savunma mekanizmasıdır bu nedenle her gün saç yıkamak zararlıdır saç derisinin pH değerini bozabilir mümkün olduğunca 2 yada 3 güne 1 saçları 2 defa bitkisel içerikli bir ürün ile yıkamak doğru bir uygulama olur

• Konu Sahibi Konu Sahibi
U

Ugur

Üye
Hocam hangi şampuanı önerirsiniz günlük saça zarar vermeyen ama iyi temizleyen şampuan öneriniz var mı?

Semih

Semih

Üye
Ben organicum yağlı saçlar için olan şampuanı kullanıyorum sana uyar mı bilmem

• Konu Sahibi Konu Sahibi
U

Ugur

Üye
Teşekkürler hocam organicum şampuana bakacam bi

Kullanıcılar Şunlarıda Sordu

V
Cevaplar
4
Gösterim
544
ismail
ismail
I
I
Cevaplar
6
Gösterim
771
roronoa
roronoa
R
H
Cevaplar
2
Gösterim
363
back
back
B
B
Cevaplar
1
Gösterim
312
Bakbi92
Bakbi92
B
R
Cevaplar
1
Gösterim
219
Pharmacy
Pharmacy
P
P
Cevaplar
3
Gösterim
395
invincible
invincible
I

Users who are viewing this thread

Yeni Konular

Sponsor Bağlantı

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
64
Çevrim içi ziyaretçiler
42
Toplam ziyaretçi
106
Robots
21

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt