Minoxil Forte 5 deri spreyi kullanıcı yorumları

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi Harun
  • 279 Görüntülenme
  • 3 Yorum
H

Harun

Üye
Minoxil Forte 5 deri spreyi kullanıcı yorumları araştırma yaptığımda genel olarak çogu kişi memnun , ama şu şekilde minoxil forte daha çok 1 ile 5 numaralı erkekler için uygun denildi yani uzun saçlı biri olduğumuzda bunu kullanıp istedigimiz verimi almak çokta mümkün degilmiş.
Ek olarak tablet boyutunda bir ilaç daha mevcutmuş bu ilaçla birlikte kullanıldığında çok daha etkili olabiliyormuş fakat bu 2 ilaci birden almak şuanda aylık maaliyet olarak öğrenci birini baya aşmakta.
Bu ilaç hakkında saç dökülüyor deniliyor ne kadar doğru bilemem ama kalp ilacı olduğu için çok kullanırsak yan etkileri oldukça fazla oluyormuş ve her gün düzenli olarak saçlarımızı yıkamadığımızda kepek yapıyormuş.
Düzenli olarak sabah akşam kullanın diyorlar bu ilacı bu kadar kullanmak zararlı olabilir yani saçlarınız daha fazla döküledebilir. Aranızda bu ilacı kullanıp avantaj/dezavantaj olarak aktarabilecek biri varmıdır?

Y

Yusuf05

Üye
aman kardeşim minoxile hiç bulaşmayın benim saç döngümü bozdu toparlamak aylar aldı hala seyreklikler devam ediyor

D

DeCitron

Üye
Şakak kısımlarında kullanmıştım yaklaşık 1 ay. Kullandığım yerde inanılmaz bir dökülme oldu ama ufak tüylerde çıkardı. Dökülmeyi görünce bıraktım belki de devam etsem faydasını görürdüm ama dediğim gibi çok fazla dökülüyordu.

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Moderatör
Şakak kısımlarında kullanmıştım yaklaşık 1 ay. Kullandığım yerde inanılmaz bir dökülme oldu ama ufak tüylerde çıkardı. Dökülmeyi görünce bıraktım belki de devam etsem faydasını görürdüm ama dediğim gibi çok fazla dökülüyordu.
Kullanmaya başladıysan devam etmen gerekirdi

Kullanıcılar Şunlarıda Sordu

V
Cevaplar
4
Gösterim
522
ismail
ismail
I
I
Cevaplar
6
Gösterim
735
roronoa
roronoa
R
H
Cevaplar
2
Gösterim
355
back
back
B
B
Cevaplar
1
Gösterim
310
Bakbi92
Bakbi92
B
R
Cevaplar
1
Gösterim
219
Pharmacy
Pharmacy
P
P
Cevaplar
3
Gösterim
393
invincible
invincible
I

Users who are viewing this thread

Yeni Konular

Sponsor Bağlantı

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
52
Çevrim içi ziyaretçiler
37
Toplam ziyaretçi
89
Robots
17

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt