Minoxil forte %2 kullananlar yorumları

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi ssoulfly
  • 376 Görüntülenme
  • 1 Yorum
S

ssoulfly

Üye
Arkadaşlar bayanım 4 senedir saçlarım tutam tutam dökülüyor bir çok vitamin hapı kullandım faydası pek olmadı muayene olmaya gittim benim saç dökülmemin nedeni bulunamadı doktor bana minoxil forte %2 sprey verdi ama ben kullanmakta kararsız kaldım biraz araştırdım sakına kullanmayın saçlarınızı çok döküyor, seyrelmeler yapıyor düzelmesi zaman alıyor yazmışlar beni biraz düşündürdü bu durum aranızda kullananlar var mı benim gibi saç dökülmesinin nedeni bulunamayan var mı ??

D

Dilek

Üye
Ben temmuzdan aralığa kadar kullandım canım, ilk başladığımda sabah akşam saç diplerine sıkıyordum sonraki ay sadece akşamları kullanmaya başladım ondan sonra duşa girdikten sonra kullandım 4 şişe bitti ama faydasını gördüm, belirgin bir açıklığın varsa saç çıkartıyor kullanmanı tavsiye ederim

Kullanıcılar Şunlarıda Sordu

V
Cevaplar
4
Gösterim
544
ismail
ismail
I
I
Cevaplar
6
Gösterim
771
roronoa
roronoa
R
H
Cevaplar
2
Gösterim
363
back
back
B
B
Cevaplar
1
Gösterim
312
Bakbi92
Bakbi92
B
R
Cevaplar
1
Gösterim
219
Pharmacy
Pharmacy
P
P
Cevaplar
3
Gösterim
395
invincible
invincible
I

Users who are viewing this thread

Yeni Konular

Sponsor Bağlantı

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
21
Çevrim içi ziyaretçiler
15
Toplam ziyaretçi
36
Robots
18

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt