Minoxil Döngü Döneminde Ne Yapmalıyız?

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi Mehmet05
  • 206 Görüntülenme
  • 3 Yorum
M

Mehmet05

Üye
Bildiğiniz gibi minoxil ilk aylarda döngü yapıyor, saç dökülmem eski zamanlardaki hale geldi. Günlük 100-200 saç dökülüyor, böyle giderse 1 ay içinde eski haline gelecek. Şuan baya hissedilir derecede gerileme var.

Sizlerden minoxili uzun süre kullananlardan döngü dönemlerinde ne yaptığınızı öğrenmek istiyorum. Tedavide 7. aydayım maksimum etkisini 6. ayda aldım. Son ayda saç dökülmem artarak devam ediyor.

Araştırdığım kadarıyla minoxil etkisini yitirince 1 ay kadar ara vermek gerekiyormuş yada hiç ara vermeden günde 1 kez sürdürmekten bahsediliyor. Bu görüşlerin doğruluğu var mı kesin bilgi yok. Ara vermek gerekiyorsa neden ara vermeliyiz veya neden devam etmeliyiz. Bunun dışında döngüyü atlatmak için önerileriniz nedir?

lusyus

lusyus

Üye
Durumu
🎧 Müzik dinliyor
6. ayda max verime ulaştım demişsin peki ilk başlarda minoxil kullandığın için şok dökülme yaşadın mı? yaşadıysan ne kadar sürdü?

• Konu Sahibi Konu Sahibi
M

Mehmet05

Üye
Şok dökülme yaşamadım. İlk aylarda herşey çok iyi gidiyordu dökülme nerdeyse hiç yoktu. Hiç saç dökülmeyen günlerim oluyordu duştayken bile elimemsaç gelmiyordu. Baştaki şok dökülme olduğunu sanmıyorum çünkü 7. aydayım.

rooney43

rooney43

Üye
Finasterid kullaniyormusun

Kullanıcılar Şunlarıda Sordu

V
Cevaplar
4
Gösterim
530
ismail
ismail
I
I
Cevaplar
6
Gösterim
749
roronoa
roronoa
R
H
Cevaplar
2
Gösterim
359
back
back
B
B
Cevaplar
1
Gösterim
312
Bakbi92
Bakbi92
B
R
Cevaplar
1
Gösterim
219
Pharmacy
Pharmacy
P
P
Cevaplar
3
Gösterim
393
invincible
invincible
I

Users who are viewing this thread

Yeni Konular

Sponsor Bağlantı

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
41
Çevrim içi ziyaretçiler
32
Toplam ziyaretçi
73
Robots
20

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt