Minoxidil hakkında bi ilgilenin arkadaşlar

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi Eleanor
  • 450 Görüntülenme
  • 4 Yorum
E

Eleanor

Üye
Minoxil Forte kullanalı 1.5 ay oldu, tepe bölgem seyrek, yanları seyrelmeye başladı, bu ilacı ömür boyu kullanmayı göze alarak başladım. Kullandıktan sonra herkesin söylediği gibi dökülme yaşıyorum, seyrek alanlar artık bildiğin seyrek değil kel olmuş. Bu nasıl bir şey tüm saçlarımı inceltti, mahvetti. Tepe bölgesinde saç kalmadı. Bu ilacı bıraksam 1.5 ay önceki saçlarıma kavuşacakmıyım bilgi sahibi arkadaşlar bilgilendirebilir mi?

Mete

Mete

Üye
Minoxil Forte kullanalı 1.5 ay oldu, tepe bölgem seyrek, yanları seyrelmeye başladı, bu ilacı ömür boyu kullanmayı göze alarak başladım. Kullandıktan sonra herkesin söylediği gibi dökülme yaşıyorum, seyrek alanlar artık bildiğin seyrekmdeğil kel olmuş. Bu nasıl bir şey tüm saçlarımı inceltti, mahvetti. Tepe bölgesinde saç kalmadı. Bu ilacı bıraksam 1.5 y önceki saçlarıma kabuşacakmıyom bildi sahibi arkadaşlar bilgilendirebilir mi?
Minoxidil zayıf saçları döktüğünü ve dhaa sonra güçlü saçlar çıkardığını biliyorum.

C

Cardozo

Üye
Saçlar 1.5 ay sonra toparlar bu donemde bırakan gormedim 4 5 ay arası saçlar geri gelir

• Konu Sahibi Konu Sahibi
E

Eleanor

Üye
Valla bilmiyorum hiç toparlayacak gibi durmuyo saçlar hani bildiğin kel olmuş inan kafam kazan oldu kaç gündür yorum okuyorum herkes farklı yorum yazmış oku oku iyice şaşırdım, kullanmadan önceki eski görünümü arıyorum sanki üzerinden 5 yıl geçmiş gibi

L

Luiz

Üye
Kaliteli minoxil olmadıkça her türlü sıkıntı yaşarsın marka olarak ne markasını kullanıyorsun?

Kullanıcılar Şunlarıda Sordu

V
Cevaplar
4
Gösterim
547
ismail
ismail
I
I
Cevaplar
6
Gösterim
771
roronoa
roronoa
R
H
Cevaplar
2
Gösterim
363
back
back
B
B
Cevaplar
1
Gösterim
312
Bakbi92
Bakbi92
B
R
Cevaplar
1
Gösterim
219
Pharmacy
Pharmacy
P
P
Cevaplar
3
Gösterim
395
invincible
invincible
I

Users who are viewing this thread

Yeni Konular

Sponsor Bağlantı

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
23
Toplam ziyaretçi
63
Robots
16

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt