Katran Sabunu Yüze Kullananlar Yorumları

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi merlin
  • 335 Görüntülenme
  • 2 Yorum
M

merlin

Üye
Arkadaşlar işimden dolayı çok ellerimi ve yüzümü sürekli yıkarım aşırı cilt yağlanması var yüzümde sıcak ve nemden dolayı yağlanma oluşuyor normal el sabunları ile yüzümü yıkıyorum ama faydası ayrıca yüzümde egzamaya sebep oldu küçük kabuklanmalar oluştu arkadaşımın tavsiyesi ile katran sabununu yüze kullanmayı düşünüyorum daha önce kullanan arkadaşlar var mı?

Katran Sabunu Yüze Kullananlar Yorumları.jpeg

Z

zet

Üye
Ben kullanmıştım memnun kaldım bazen ara ara kullanıyorum çok güzel etkisi var yağlanmayı çok önlemiyor ama 3 4 saat bir cildi kuru tutuyor özellikle gözenekleri azaltıyor

S

senpaituyun

Üye
yaklaşık bir buçuk aydır kullanıp memnun kaldığım tuhaf kokulu siyah sabun, ara sıra yüzümde çıkan sivilclerimkurutuyor ama yağlı cildimde bu kuruluk hissini sevdim. Önceden kalan sivilce izlerine bir etkisini gözlemleyemedim.

Kullanıcılar Şunlarıda Sordu

P
Cevaplar
1
Gösterim
169
Shady
Shady
Shady
P
Cevaplar
1
Gösterim
131
Sivalanta
Sivalanta
S
H
Cevaplar
0
Gösterim
109
Hakonek
Hakonek
H
L
Cevaplar
2
Gösterim
107
layerbox23
layerbox23
L
L
Cevaplar
1
Gösterim
157
Maximus
Maximus
M
P
Cevaplar
2
Gösterim
156
Erdem
Erdem
E

Users who are viewing this thread

Sponsor Bağlantı

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
22
Toplam ziyaretçi
62
Robots
11

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt