P
Pua
Üye
Mustafaa merhaba bu konuya bakabilirmisin şaşırdım açıkcası sonucaBende bı ay falan kullandım olumlu etkisi olmadı dökülme de yaptı
100 ml içine 1 çay kaşığı kafein ekledim 30 ml etil alkol 20 ml propilen glikol distile ile yaptım saçlar dökülüyordu son 2 hafta daha çok dökülmeye başladıLosyonu nasıl hazırladığını yazabilirmisin kaç gr eklediğini ve ne şekilde yaptığını..
Bu konuyu okumuştum anladığım kadarıyla kullandığı losyon içinde sadece kafein yok estradiol içerikli bı losyon onun etkisi olabilirMustafaa merhaba bu konuya bakabilirmisin şaşırdım açıkcası sonuca
![]()
Kafein %3 Arginine %5 Estradiol losyon kullanım sonucum resimli
Arkadaşlar saçlarımın tepesi biraz açıldı önler tümden seyreldi şakaklar her iki taraf baya geriledi daha önceden minoxidil kullanıp bırakmıştım tekrar başladım 10 aydır etkisi fazla olmadı ve 5mg biotin kullanıyordum son 1 aydır ikisinide bıraktım oral proscar kullanmak istemediğim için topikal...www.sacekimisonuclar.com
Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.