Kafein %3 losyon kullananlar var mı?

  • Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi Punisher
  • 357 Görüntülenme
  • 2 Yorum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #1
P

Punisher

Üye
Mesajlar
33
Tepkime puanı
1
Bende daha düzenli bir tedaviye başlayacam kafein ve elimde biraz setipiprant vardı ikisini birden kullanmaya başlayacam siz nerden aldınız kafeini?
 
P

Punisher

Üye
Mesajlar
33
Tepkime puanı
1
Merhaba arkadaşlar saf kafein losyonu nasıl alabiliriz? Ben setipiprant ile birlikte kullanmayı düşünüyorum saçlarım biraz seyrek sayılır setiyle birlikte dökülmeler iyice azaldı önlere ketoral kremde kullanıyorum amacım artık saçları korumak vertex bölgesini iyice gürleşsin istiyorum kafein losyon vertexte işe yarıyor mu önlerdeki uzamayan minyatür saçları kalınlaştırır mı? Başka bir forumda minoxidil ile kafein ters mekanizmalar da çalışıyor yazmışlar biri damar büzücü diğeri damar genişletici ikisininde etkisi farklı bu konuda bilimsel araştırma kaynak bulamadım ben forumda kafein losyonu kullananlar var ise yardımcı olabilir mi saç çıkışı yapıyor hiç etkisi yoksa boşa kullanmayın diyorum.
 
L

lastmorn

Üye
Mesajlar
206
Tepkime puanı
24
Ben kullanıyorum vertex açıklığım var 6 ay boyunca düzenli kullanmayı düşünüyorum ön frontal bölgelere de uyguluyorum şuan için etkisi hakkında bişey diyemem
 

Kullanıcılar Şunlarıda Sordu

L
Cevaplar
4
Gösterim
410
Kami
Kami
K
E
Cevaplar
1
Gösterim
165
burakal
burakal
B
A
Cevaplar
0
Gösterim
141
Ayselkoc
Ayselkoc
A
A
Cevaplar
0
Gösterim
175
Aslı
Aslı
A
tarcin
Cevaplar
1
Gösterim
213
Atalay
Atalay
A
C
Cevaplar
1
Gösterim
148
Atalay
Atalay
A

Users who are viewing this thread

Yeni Konular

Sponsor Bağlantı

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
23
Toplam ziyaretçi
63
Robots
16

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt