Kafein %3 Arginine %5 Estradiol losyon kullanım sonucum resimli

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi lastmorn
  • 2K Görüntülenme
  • 40 Yorum
L

lastmorn

Üye
Arkadaşlar saçlarımın tepesi biraz açıldı önler tümden seyreldi şakaklar her iki taraf baya geriledi daha önceden minoxidil kullanıp bırakmıştım tekrar başladım 10 aydır etkisi fazla olmadı ve 5mg biotin kullanıyordum son 1 aydır ikisinide bıraktım oral proscar kullanmak istemediğim için topikal kafein %3 ve arginine %5 losyonu 1 haftadır kullanıyorum kafeinden dolayı biraz kızarıklıklar oluştu kafamda sürdükten 10 dakika sonra hafif baş ağrısı oluyor 2 dakika sonrada arginine losyonu uyguluyorum sanki biraz karıncalanma yapıyor gibi ikisinide 6 ay düzenli kullancam ek olarak olarakta proscar losyonda günde 1 kullanıyorum minoxidili kullanmıyorum gelişmeleri burdan bildiririm vertex bölgesi resmini ekledim
IMG_20211026_142528.jpg

F

Forever

Üye
Nerden elde ediyorsunuz hocam kafeini bende denemek istiyorum nasıl yaptığınızı yazarmısınız

M

mustafaa

Üye
İnşallah istediğiniz sonuca ulaşırsınız bende kafein losyon ve arginine losyona baslicam fakat kafein ve arginineyi nerden temin ettiniz merak ettim

Mete

Mete

Üye
Hocam bu kafein %3 ile argine%10 dediğiniz nedir saç çıkarıyor mu? finasterid kullanmıyorsunuz

P

Punisher

Üye
Kafeini nerden aldınız ve nasıl çözüyorsunuz

• Konu Sahibi Konu Sahibi
L

lastmorn

Üye
Arkadaşlar kafeini eczacı arkadaşıma getirttim saf arginine de internette her yerde satılıyor losyonu şu şekilde yaptım saf kafeini orta sıcaklıkta su içine 2 Gr katın hafifçe çalkalayın 5 dakika içinde eriyor üzerine de propilen glikol ilave ettim sabah akşam kullanıyorum

Saç çıkarıp çıkarmadığı hakkında bişey diyemem ama saç diplerimde ki ağrı uyuşukluk azaldı özellikle geceleri çok batma hissi oluyordu masaj yaparak gidiyordu losyonu kullandıktan sonra azaldığını hissettim

M

mustafaa

Üye
Arkadaşlar kafeini eczacı arkadaşıma getirttim saf arginine de internette her yerde satılıyor losyonu şu şekilde yaptım saf kafeini orta sıcaklıkta su içine 2 Gr katın hafifçe çalkalayın 5 dakika içinde eriyor üzerine de propilen glikol ilave ettim sabah akşam kullanıyorum

Saç çıkarıp çıkarmadığı hakkında bişey diyemem ama saç diplerimde ki ağrı uyuşukluk azaldı özellikle geceleri çok batma hissi oluyordu masaj yaparak gidiyordu losyonu kullandıktan sonra azaldığını hissettim
Kaç gram kafeine ne kadar fiyat ödediniz bizlerin temin etme şansı var mıdır

L

Levent

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
L

lastmorn

Üye
100 Gr kafein 50 TL'ye aldım eczaneci arkadaşa sordum yurt dışından aldığını söyledi bitkisel guarana saf kafeinmiş internetten satış yapmadığını söyledi

M

mustafaa

Üye
100 Gr kafein 50 TL'ye aldım eczaneci arkadaşa sordum yurt dışından aldığını söyledi bitkisel guarana saf kafeinmiş internetten satış yapmadığını söyledi
İnternette daha pahalı gibi

M

mustafaa

Üye
Evet var tabi olmaz mı kimisi eczacı arkadaşı kimisi İnternet üzerinden alıyor
Onu biliyorum hocam belki ilerleyen zamanda ihtiyacımız olduğunda kendi temin ettiği yerden bize de yardım edebilir mi diye sordum

L

lastmorn

Üye
Kafein losyon kalp çarpıntısı yapıyor son zamanlarda fark ettim kullanan arkadaşlar sizlerdede yapıyorsa bilgi verin

M

mustafaa

Üye
Psikolojik olabilir mi ? Yada tedavinizde sanırım başka losyonlar da var onlardan biri de yapıyor olabilir mi bende bir hafta içinde kafeine baslicam da biraz tırstım çarpıntı yapıyorsa :)

L

lastmorn

Üye
Proscar yapacağını sanmam 2 yıl oral kullandım, arginin sporcular felan kullanıyor böyle bir yan etkisini hiç duymadım, kafeine devam ediyorum çarpıntılar devam etcekmi zamanla anlayacam

M

mustafaa

Üye
Umarım kafeinle alakalı bir durum değildir

L

lastmorn

Üye
Az önce kafein arginine losyon sürerken fark ettim tüylerde kararmalar gördüm gibi işe yararsa çok iyi olacak

M

mustafaa

Üye
Az önce kafein arginine losyon sürerken fark ettim tüylerde kararmalar gördüm gibi işe yararsa çok iyi olacak
Bu doğruysa süper bir haber , umarım hepsi kararıp saç teli olur

L

lastmorn

Üye
Kaç gram kafeine ne kadar fiyat ödediniz bizlerin temin etme şansı var mıdır

Sormuştun nerden aldığını aliexpress'ten almış arkadaşım fotosunu attı aldığı kafein bitkisel quarana
IMG_20210919_153349.jpg

Kullanıcılar Şunlarıda Sordu

L
Cevaplar
4
Gösterim
422
Kami
Kami
K
E
Cevaplar
1
Gösterim
173
burakal
burakal
B
A
Cevaplar
0
Gösterim
142
Ayselkoc
Ayselkoc
A
A
Cevaplar
0
Gösterim
181
Aslı
Aslı
A
tarcin
Cevaplar
1
Gösterim
216
Atalay
Atalay
A
C
Cevaplar
1
Gösterim
164
Atalay
Atalay
A

Users who are viewing this thread

Yeni Konular

Sponsor Bağlantı

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
12
Toplam ziyaretçi
12
Robots
34

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt