Kafada sivilce gibi yaralar neden olur?

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi Ziya
  • 191 Görüntülenme
  • 2 Yorum
Z

Ziya

Üye
Kafada sivilce gibi yaralar var neden olur bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yardım almak istiyorum. Saçımda deride sivilce tarzı yaralar mevcut bu konuda çözüm bulmak için 2 defa cilt doktoruna gittim tabi hiç bir sonuç alamadım. Beni bu durum ister istemez çok rahatsız ediyor yardımcı olursanız çok sevinirim. Kafamda oluşan sivilceler nasıl geçtiğini bilmiyorum bunun için fotoğraf çektim

Ekli dosyalar

• P11221-220627.jpg
    P11221-220627.jpg
    6.3 MB · Gösterim: 96
  • P11221-220557.jpg
    P11221-220557.jpg
    6.4 MB · Gösterim: 23
L

Levent

Üye
geçmiş olsun sıkıntılı bir durum olsa gerek

lusyus

lusyus

Üye
Durumu
🎧 Müzik dinliyor
Kafa derisinde sivilce çıkmasının bir çok sebebi vardır. Bunların başında kıl gözeneklerinde biriken ölü deri hücreleri, deride oluşan yağlanmalar, ilaç kullanımı yan etkileri, aşırı yağlı gıda tüketimi ve kullanılan saç losyonları olabilir. İlk önce sivilce çıkmasının kaynağı bulunmalı hangi sebepler tetikleyebilir bunu araştırmak gerekir.

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
47
Çevrim içi ziyaretçiler
30
Toplam ziyaretçi
77
Robots
25

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Aesthetic Saç Ekimi
Üst Alt