Hangi minoxidil daha iyi?

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi Eleanor
  • 1K Görüntülenme
  • 3 Yorum
E

Eleanor

Üye
Merhaba arkadaşlar minoxidil alırken nelere dikkat etmek gerek, piyasada satılan bazı markalar var bunların sahteleri oluyormuş nasıl anlarız onların orijinal olup olmadığını, foam köpük olanlar mı yoksa losyon olan minoxidillermi daha etkilidir, satılan bazı markalar hair forte, alopexy t, bioxcin, rogaine bildiğim ürünler. Siz hangi marka minoxidil kullanıyorsunuz yararını görenler varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.

L

lugano

Üye
Hepsi aynı etkiyi yapıyor marka çok önemli değil alabiliyorsun foam köpük olanları tercih et.

F

Forever

Üye
Ben hepsini kullandım, arak, pakdarou, rogaine, rogan, minoxil forte, bioxcin forte gibi bir çok ürün kullandım marka önemli değilde kullanım şekline dikkat etmek gerek.

L

Lion

Üye
Ben alopexy t kullanıyorum. Fransız firması daha güvenilir geliyor ilk aylar kepek ile kaşıntı ve baş ağrısı yapmıştı sonradan alışınca düzeldi

Kullanıcılar Şunlarıda Sordu

V
Cevaplar
4
Gösterim
547
ismail
ismail
I
I
Cevaplar
6
Gösterim
771
roronoa
roronoa
R
H
Cevaplar
2
Gösterim
363
back
back
B
B
Cevaplar
1
Gösterim
312
Bakbi92
Bakbi92
B
R
Cevaplar
1
Gösterim
219
Pharmacy
Pharmacy
P
P
Cevaplar
3
Gösterim
395
invincible
invincible
I

Users who are viewing this thread

Yeni Konular

Sponsor Bağlantı

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
35
Çevrim içi ziyaretçiler
19
Toplam ziyaretçi
54
Robots
15

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt