Gillette Venus Breeze Jilet kullananlar yorumları

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi Cansuu
  • 268 Görüntülenme
  • 1 Yorum
C

Cansuu

Üye
Gillette Venus ComfortGlide Breeze kadın jilet tıraş makinesiyle cildinize zarar vermeden kolaylıkla istenmeyen tüylerden kurtulmanızı sağlar. Vücudum tüm bölgelerinde uyum sağlar hatta kıvrımlı alanlara bile kolaylıkla uyum sağlayarak pürüzsüz bir görünüm kazandırır traş makinesi 3 bıçak ve tıraş sırasında mükemmel kayganlık ve konfor sağlayan Frezya Kokulu entegre jel sağlar.

Entegre jel barlar tıraş makinesinin cilt üzerinde kusursuz biçimde kayarak tüyleri ağrı sızı yapmadan kolaylıkla alır.

Pürüzsüz bir tıraş için kıvrımlara uyum sağlayan 3 bıçaklı tıraş makinesi yuvarlak oynar başlığı sayesinde ulaşılamayan yerlere daha kolaylıkla tüyleri alır.

Ergonomik gövdesi sayesinde tıraş makinesini farklı şekillerde zorlanmadan tutabilirsiniz.

Yumuşak, jel kaplı gövde ıslak ve kaygan koşullarda elinizden kaymaz, mükemmel kontrol sağlar.

Frezya Kokulu olarak tasarlanmıştır.

Simply venus hariç, her venus bıçak her venus tıraş makinesi gövdesine uyar.

Ayrıca tıraş kremi kullanımı gerektirmez.

Selam kızlar ben hiç hayatımda traş bıçağı jilet kullanmadım. Venüs markayı çok tavsiye ediyorlar kullananlar var mı kullanımı rahat mı aldığı tüyler kaç günde çıkar yorumlarınızı bekliyorum.

Gillette Venus Breeze Jilet kullananlar yorumları

W

Witch

Üye
Evet kesinlikle mükemmel bir ürün, hem deriyi tahriş etmiyor hem de kılları derinlemesine alarak ölü deriyi de tazeliyor en önemli özelliği hem kılları kökünden alıyor hem de hiç batık yapmadan deriyi temizliyor.

Kullanıcılar Şunlarıda Sordu

V
Cevaplar
0
Gösterim
131
Victus
Victus
V
V
Cevaplar
0
Gösterim
73
Victus
Victus
V
E
Cevaplar
1
Gösterim
127
Witch
Witch
W
R
Cevaplar
1
Gösterim
180
Realty
Realty
R
Esrose
Cevaplar
0
Gösterim
320
Esrose
Esrose
Esrose
U
Cevaplar
1
Gösterim
462
Shady
Shady
Shady

Users who are viewing this thread

Yeni Konular

Sponsor Bağlantı

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
44
Çevrim içi ziyaretçiler
30
Toplam ziyaretçi
74
Robots
20

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt