Cevap için teşekkürler. Saç derim minoxil ve finasteridden sonra baya kurudu.Genetik dökülme hızına bağlıdır ailede erken yaşta kellik saç seyrekliği gibi durumlar varsa tedavi uygulasan bile fazla mastürbasyon yapmak testesteron ve dht artışına sebep olabilir. Sürekli mast testosteron ve dht seviyesini artırır. Finasteridin dht üzerinde azaltıcı etkisini azaltırsın. Saç derisi yağlanması artışı fark edersen dht artmış olabilir.
İstenilen sonuç elde edilince saç seyrelmesinde. Minoxil bırakılıp Finasteride devam edilebilir mi?Genetik dökülme hızına bağlıdır ailede erken yaşta kellik saç seyrekliği gibi durumlar varsa tedavi uygulasan bile fazla mastürbasyon yapmak testesteron ve dht artışına sebep olabilir. Sürekli mast testosteron ve dht seviyesini artırır. Finasteridin dht üzerinde azaltıcı etkisini azaltırsın. Saç derisi yağlanması artışı fark edersen dht artmış olabilir.
3 . kutuya başladım minoxilde 3. ayın başındayım yani. Finasterid ise 1 ay dolacak. Seyrek yerler ne zaman kapanmaya başlar tahminen?Finasterid ile devam edebilirsin ancak minoxidili 2 günde bir kere kullanman iyi olur.
hocam minox ve finasteride devam ediyorum. biotin ve b12 yi bıraktım. bir kaç ay sonra tekrar başlıcam. az önce farkettim ki saç derimde kabuklanmalar ve kepeklenmeler oluşmuş minoxtan dolayı. ben de tarakla taradım saçımı yukardan aşağı kabuklar ve kepekler döküldü tabi 20 25 tane de saç teli geldi tararken bu normal mi? minoxilde 6. aydayım. finasterid 4 yada 5 ay.5. Aydan sonra toparlanmalar başlar 12. ayın sonuna kadar maksimum etkiyi alırsın sonrada finasterid ile devam edersin minoxu ilerde bırakırsan biraz gerilemeler oluşabilir etki tazelemek için ara ara minox kullanmaya devam edersin.
şakaklar için hangi tedaviye başlamalıyım?1 yıl sonra sonucu görebilirsiniz
Minoxil içindeki propilen glikol ve alkol yapıyor kepekleri sorun olmaz saçlarını 3 güne 1 düzenli yıkaman gerek. Tedaviyi düzenli olarak devam ettirmelisin 1 yıldan sonra duruma göre minoxili devam ettir.hocam minox ve finasteride devam ediyorum. biotin ve b12 yi bıraktım. bir kaç ay sonra tekrar başlıcam. az önce farkettim ki saç derimde kabuklanmalar ve kepeklenmeler oluşmuş minoxtan dolayı. ben de tarakla taradım saçımı yukardan aşağı kabuklar ve kepekler döküldü tabi 20 25 tane de saç teli geldi tararken bu normal mi? minoxilde 6. aydayım. finasterid 4 yada 5 ay.
şakaklar için ne kullanabilirim? ne yapmalıyım ön taraflarda seyreklik var.Minoxil içindeki propilen glikol ve alkol yapıyor kepekleri sorun olmaz saçlarını 3 güne 1 düzenli yıkaman gerek. Tedaviyi düzenli olarak devam ettirmelisin 1 yıldan sonra duruma göre minoxili devam ettir.
Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.