Finasterid saçı korur mu?

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi Nofear
  • 335 Görüntülenme
  • 4 Yorum
N

Nofear

Üye
Finasterid kullanmaya yeni başlayacak arkadaşlara bilgi amaçlı soruyorum kaç yaşında kullanmaya başladınız, dökülme sınıfınız nedir, hangi ilaçlarla birlikte, kullandığınız ne kadar süredir kullanıyorsunuz kaç mg alıyorsunuz ekstra şampuan krem kullanma durumunuz yan etki gördünüz mü, benim saçlar tam kelleşme olmadı yinede iyi sayılır finasterid biraz çıkarsa olan saçı korursa bubsorundan azda olsa kurtulmuş olacam yorumlarınızı bekliyorum bilgilendirirseniz sevinirim. Cevaplar için şimdiden teşekkürler..

A

Alperen

Üye
Finasterid 2 3 sene kullandım cinsel bozukluk veya menide olumsuz bir durum yaşamadım, proscar 5/1 olarak bir şişe içinde sonra evlendikten sonra bıraktım arkadaşlar. Evlenme öncesi ilk saç ekimini yaptırdığım için saçlarımdan memnundum yani yan etki yaşamadım yaşayanlar varımdır olabilir zaten %2 bir kesimden bahsediliyor

C

Coward

Üye
Finasterid 2 3 sene kullandım cinsel bozukluk veya menide olumsuz bir durum yaşamadım, proscar 5/1 olarak bir şişe içinde sonra evlendikten sonra bıraktım arkadaşlar. Evlenme öncesi ilk saç ekimini yaptırdığım için saçlarımdan memnundum yani yan etki yaşamadım yaşayanlar varımdır olabilir zaten %2 bir kesimden bahsediliyor
Evlendiniz hocam o zaman evlenmeden önce bıraktınız oda tmm peki kısırlık yapıyormuş diye okudum durum nasıl sizde

L

lastmorn

Üye
25 yaşında kullanmaya başladım 0.5 mg olarak 1 yıl sürekli kullandım sonra ara verdim ilk 5 ay libidoda düşüş dalgınlık kilo artışı saç seyrelmesi gördüm 8 aydan sonra vertex tamamen kapandı minoxille birlikte kullandım sabah azelderm akşam tretin krem ile birlikte kullandım 3 güne 1 konazol şampuan 5 mg biotin ile güzel sonuç aldım 6 ay gibi ara verip tekrar başladım 2 güne 1 1 mg olarak devam ettim

S

Saçımdökülüyor

Üye
Yok kardeş saçı korumuyor yada herkeste etki etmiyor

Kullanıcılar Şunlarıda Sordu

K
Cevaplar
3
Gösterim
327
kelboy
kelboy
K
P
Cevaplar
2
Gösterim
379
murphy
murphy
M
P
Cevaplar
1
Gösterim
316
xavi07
xavi07
X
O
Cevaplar
3
Gösterim
531
ParTikül
ParTikül
P

Users who are viewing this thread

Yeni Konular

Sponsor Bağlantı

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
27
Toplam ziyaretçi
67
Robots
17

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt