Finasterid etkisi yok Dutasteride başlasam mı?

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi zet
  • 474 Görüntülenme
  • 14 Yorum
Z

zet

Üye
Bir yıl finasterid kullanıp sonuç alamadım önleri geçtim vertex dahi kapatmadı yaptığı yan etkilerle baş başa kaldım dutasterid kullanmak istiyorum ancak ciddi yan etki yapıyor diyorlar yaş 25 bu yaşta androjenleri baskılamak ne kadar doğru. Bu yaşta dutasterid kullanırsam 1 yıl kadar vertex kapanır mı? 1 yıl sonunda bıraktım diyelim yan etkileri ne olacak geçer mi?

C

Chemist

Üye
Şimdi sen dutasteritten de etki görmezsin vücut ilaca bağışıklık göstermiştir

P

Punisher

Üye
Finasterid herkeste aynı etki yapmaz bunun nedeni kişideki genetik yatkınlık. Kullanan herkeste olumlu etki yapabilir ancak bazen sadece saç dökülmesini yavaşlatır. Yinede kelleşme devam eder. Dutasteride geçmen daha çok olumlu etki yapabilir dökülen saçların hızlı çıkması için küçülmüş köklerin gelişmesini hızlandırmak gerek. Bunuda minoxidil, estradiol, kafein gibi losyonlar deneyerek yapmalısın.

İlacı bırakırsanda yan etkiler zamanla düzelebilir ama yinede geçmeme gibi bir ihtimalde vardır.

K

kelkalmamaliyim

Üye
Dökülme şiddetinde bir etki yaptı mı finasterid?

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Z

zet

Üye
Çok hafif bir dökülmede azalma yaptı gibi ancak açılma devam ediyor arkadaşlar ne yapmalıyım öneriler bekliyorum

K

kelkalmamaliyim

Üye
Bence forumdaki solüsyonlardan birini tedavinize ekleyin. Sizin yerinizde olsam dutasterid başlamadan önce o şekilde bir denerdim.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Z

zet

Üye
Losyonu deneyecem ama etil alkol bulamadım eczaneler satışı yasak diyor internettede yok.

K

kelkalmamaliyim

Üye
Tekel bayilere sorun.

Z

zet

Üye
Bence forumdaki solüsyonlardan birini tedavinize ekleyin. Sizin yerinizde olsam dutasterid başlamadan önce o şekilde bir denerdim.
Dutasterid neden önermiyorsun? Yan etkisinden dolayı mı?
Bunun içindeki alkol oluyor mu? Estradiol losyonda %96 yazıyor bunda %80 var.

K

kelkalmamaliyim

Üye

Dutasterid daha fazla DHT blokluyor dolayısıyla yan etki profili daha yüksek olur evet. Bana kalırsa el dezenfektanı ile losyon yapılmaz. Dediğim gibi tekel bayilere bakmanızda fayda var.

K

kelboy

Üye
İzopropil alkol saflık derecesi %99 olan alkol ile yapabilirsin her yerde bu alkol bulunur ben 500 ml 40 tl aldım. Kozmetik saç losyonu kullanımına uygun doğru bir şekilde 30 ml alkol propilen glikol, distile su ile yada dmso ile karıştırılarak kullanacaksın. Fazla alkol katmayın deriyi tahriş eder.

İzopropil alkol.jpg

R

roronoa

Üye
Son düzenleme:
R

roronoa

Üye

%80 yeterli diyorlar çözünme için ama egetepe diye bir firma daha var onlar 5lt den aşağı satış yapmıyor onların ki %96. tekel bayilerinden alacağınızda açık ambalajsa % kaç olacağı belirsiz

PLAYMAKERS

PLAYMAKERS

Üye
Finasterid bunca yıllık tecrübelerime dayanarak dökülen saçları çıkarmıyor. Sadece incelmekte olan saçlara etki ederek kalınlaşmalarını sağlar, total saç kaybında yani kellik durumunda saçları tekrar çıkarmaz. Saç çıkmasını istiyorsanız dutasterid ve minoxidil kullanın.

Kullanıcılar Şunlarıda Sordu

K
Cevaplar
3
Gösterim
186
kelboy
kelboy
K
P
Cevaplar
2
Gösterim
261
murphy
murphy
M
P
Cevaplar
1
Gösterim
197
xavi07
xavi07
X
O
Cevaplar
3
Gösterim
360
ParTikül
ParTikül
P

Users who are viewing this thread

Sponsor Bağlantı

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
22
Toplam ziyaretçi
62
Robots
10

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt