Feridun Kunak Saç Losyonu İspanyol Yosunu Şikayet Var mı?

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi Alperen
  • 409 Görüntülenme
  • 1 Yorum
A

Alperen

Üye
Feridun Kunak saç losyonu yorumları merak ettiğim için İspanyol yosunu şikayet var mı diye forumda sormak istiyorum. İspanyol yosunu saç dökülmesini engeller mi? Yerine saç dökülmesine genetik dökülmeye etki eden dht hormonudur. Feridun Kunak saç serumu dht bloke eder mi? Feridun Kunak saç serumu bu gibi durumlara saç dökülmesine etki eden hormonların dht engelliyorsa işte bu gerçekten kaliteli bir lsoyondur. Genetik dökülmesi olanların losyon ile ilgili şikayetlerini görmedim ama saç dökülmesi için şikayet edenleri okudum arkadaşlar.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
A

Alperen

Üye
Feridun Kunak saç losyonu kullanan var mı? Televizyon kanallarında çok sık gördüğümüz Dr. Feridun Kunak çok zor tedavisi olan veya çok kolay kazancı olan bir alana girmiş tek şifa olsun kullananlarda ne diyelim

Kullanıcılar Şunlarıda Sordu

L
Cevaplar
4
Gösterim
410
Kami
Kami
K
E
Cevaplar
1
Gösterim
165
burakal
burakal
B
A
Cevaplar
0
Gösterim
140
Ayselkoc
Ayselkoc
A
A
Cevaplar
0
Gösterim
175
Aslı
Aslı
A
tarcin
Cevaplar
1
Gösterim
213
Atalay
Atalay
A
C
Cevaplar
1
Gösterim
148
Atalay
Atalay
A

Users who are viewing this thread

Yeni Konular

Sponsor Bağlantı

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
34
Çevrim içi ziyaretçiler
18
Toplam ziyaretçi
52
Robots
21

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt