Fehmi Arman saç ekimi şikayet var mı?

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi kleisberg
  • 1K Görüntülenme
  • 1 Yorum
kleisberg

kleisberg

Üye
Fehmi Arman saç ekimi şikayet var mı? Saç ekimi yaptıranların sonuçları ne durumda merak ediyorum. İnternet üzerinden saç ekim merkezlerini araştırırken Ankara Fehmi Arman Saç Ekim Hastanesi ile karşılaştım. Bu hastanenin adını daha önce hiç duymamıştım. Yaptıkları çalışmaları görmek için Google, Youtube ve internet siteleri üzerinden araştırma yapmaya karar verdim. İlk olarak web sitelerine giriş yaptım fakat web sitelerinde yaptıkları operasyonlar hakkında görsel ögeler bulunmuyor, genel olarak yapılan işlemler açıklanıyordu. Youtube üzerinde arattığımda ise herhangi bir videoya rastlamadım. Google üzerinde araştırmalar yaparken 52 adet Google yorumunun olduğunu fark ettim. E.V adında bir hastanın söylediklerine göre hasta 1,5 yıl önce saç ekim işlemi yaptırmış. Başta Tolga Bey olmak üzere herkese teşekkür eden hasta sonuçlardan gayet memnun olduğunu belirtmiş. Saç ektirmek isteyenlerin hiç düşünmeden gidebileceğini söyleyen E.V saç ektirecek kişilere saçarını prp ile desteklemelerini öneriyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kleisberg

kleisberg

Üye
Bir başka hasta olan Serhat Bey de sonuçlardan gayet memnun gözüküyor. Daha önce burada saç ekim işlemi yaptırmış olan varsa deneyimlerini bizlerle paylaşabilirse sevinirim.
1654076100656.png

Kullanıcılar Şunlarıda Sordu

B
Cevaplar
1
Gösterim
109
M
E
Cevaplar
0
Gösterim
113
eokulum
eokulum
E
E
Cevaplar
0
Gösterim
95
eokulum
eokulum
E
E
Cevaplar
0
Gösterim
88
eokulum
eokulum
E
E
Cevaplar
0
Gösterim
90
eokulum
eokulum
E
E
Cevaplar
1
Gösterim
144
Alberto
Alberto
Alberto

Users who are viewing this thread

Sponsor Bağlantı

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
2
Toplam ziyaretçi
2
Robots
10

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt