kleisberg
Üye
Fehmi Arman saç ekimi şikayet var mı? Saç ekimi yaptıranların sonuçları ne durumda merak ediyorum. İnternet üzerinden saç ekim merkezlerini araştırırken Ankara Fehmi Arman Saç Ekim Hastanesi ile karşılaştım. Bu hastanenin adını daha önce hiç duymamıştım. Yaptıkları çalışmaları görmek için Google, Youtube ve internet siteleri üzerinden araştırma yapmaya karar verdim. İlk olarak web sitelerine giriş yaptım fakat web sitelerinde yaptıkları operasyonlar hakkında görsel ögeler bulunmuyor, genel olarak yapılan işlemler açıklanıyordu. Youtube üzerinde arattığımda ise herhangi bir videoya rastlamadım. Google üzerinde araştırmalar yaparken 52 adet Google yorumunun olduğunu fark ettim. E.V adında bir hastanın söylediklerine göre hasta 1,5 yıl önce saç ekim işlemi yaptırmış. Başta Tolga Bey olmak üzere herkese teşekkür eden hasta sonuçlardan gayet memnun olduğunu belirtmiş. Saç ektirmek isteyenlerin hiç düşünmeden gidebileceğini söyleyen E.V saç ektirecek kişilere saçarını prp ile desteklemelerini öneriyor.
Moderatör tarafında düzenlendi: