2 kutu divina ile hazirladim losyonu 3 günde saçımda inanilmaz güçlenme oldu..östrojen haplarının bu kadar etkili olduğunu bilseydim yıllar önce kullanirdim
2 kutu divina, 80 derece kolonya, 1 kutu prosgar ,propilen glikol, distile su ,hint yağı tarifteki gibi yaptım bir dahaki hazırlamamda 4 kutu divina ekliycem...dökülme eskisine göre baya azaldıMerhabalar kullandığınız losyon saç dökülmesini durduruyor mu saç telini kalınlaştırıyor mu bu aralar mevsim değişikliğinden midir nedir bilmiyorum Saçım yoğun bir şekilde dökülüyor bu bahsettiğiniz losyonu nasıl hazırladınız tarifini bana verir misiniz
Estradiol E2 losyonun su bazlı krem tarzında olan saç derisinde akmayan formülünü hazırladım, 4 gündür kullanıyorum emilim hızı gayet yüksek olduğunu düşünüyorum önlerde oluşan batma hissi ağrılarını kesti. Sonraki kremde hücre arası sinyalizayozyonu artırmak için bakır peptit ekleyecem. Denemek isteyen arkadaşlar kendi saç durumuna göre yani norwood ölçeğine göre hangi tipte açıklık var ise ona göre kremde ayarlama yapması gerekir. Diğer türlü krem soğuyunca akışkan kıvamını kaybedip katılaşabilir. Etken maddelerin kök hücrelere ulaşması için sıvı tarzda olması önemlidir. Örneğin Norwood 4 ve 5 akışkan kıvamlı krem kullanması gerekir norwood 2 ve 3 su bazlı hafif akabilen yapıda krem kullanmalıdır. Detaylı olarak hazırlama şeklini ilerde konuya ekleyecem.
Ekli dosyayı görüntüle 919
2 kutu divina, 80 derece kolonya, 1 kutu prosgar ,propilen glikol, distile su ,hint yağı tarifteki gibi yaptım bir dahaki hazırlamamda 4 kutu divina ekliycem...dökülme eskisine göre baya azaldı
Kremlerde deriden emilir saçsız alanlar ve saçlı alanlara göre farklı tipte krem yapısı kullanılabilir, losyon yerine kremin uygulamadaki amaç etken maddenin kıl köküne etki süresini uzatmak, su bazlı kremler saçlı alanlara rahatlıkla uygulanabiliyor, bu isteğe bağlı isteyen losyon isteyen krem kullanabilirLosyonlar deriden geçiş özelliği vardır krem tarzında bir karışımı deri altına nasıl geçirmeyi düşünüyorsunuz saçlı bir alanda kremler sürekli kullanılamaz
Cyclo yok hocam sormadıgım eczane kalmadıCyclo progynova getirtmeye çalışın fiyatı daha uygun 2 kutu olarak depodan getirebilirler
Kremlerde deriden emilir saçsız alanlar ve saçlı alanlara göre farklı tipte krem yapısı kullanılabilir, losyon yerine kremin uygulamadaki amaç etken maddenin kıl köküne etki süresini uzatmak, su bazlı kremler saçlı alanlara rahatlıkla uygulanabiliyor, bu isteğe bağlı isteyen losyon isteyen krem kullanabilir
Katabilirsin etil alkolde ilacı çözer. Şuan losyon değilde krem tarzı estradiol kullanıyorum ve losyona göre çok daha fazla etki ettiğini düşünüyorum yan etkiside losyona göre artmış durumda krem saçlarımda canlanma yaptı
Hocam kreminde tarifini verebilir misinizKatabilirsin etil alkolde ilacı çözer. Şuan losyon değilde krem tarzı estradiol kullanıyorum ve losyona göre çok daha fazla etki ettiğini düşünüyorum yan etkiside losyona göre artmış durumda krem saçlarımda canlanma yaptı
Losyona göre etkisi yüksek ama dökülmede artış oldu demişsiniz o kısma açıklık getirirmisiniz hocam ..etkisi yüksek olunca dökülme neden artıyorKrem tarifini yazacam şuan 2 haftadır kendimde deniyorum etkisi hakkında sonuçlarına bakıyorum losyona göre etkisi yüksek bunu anladım dökülmelerde artış oldu şakaklarda yeni ince kılların çıktığını görünce geliştirmek için formüller arıyorum bu kılları termal saç haline getirirse daha hızlı ilerleme olacak hücre deformasyonunu önledikten sonra ek destek vitaminler, arginin, kan dolaşımını hızlandırmak gerekecek.
Şunuda belirteyim yaşı genç olanlarda daha hızlı etkisi olacağını sanıyorum.
Losyona göre etkisi yüksek ama dökülmede artış oldu demişsiniz o kısma açıklık getirirmisiniz hocam ..etkisi yüksek olunca dökülme neden artıyor
Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.