- Konu Sahibi Konu Sahibi
İnşallah hocam başarılar dilerimEvet bir çok losyon için bu şekil yapılabilir akma olayını bir şekilde çözecez
estraiol losyon tarifinde propilen glikol 20 ml yazıyor açıklamada 30 ml yaziyor bende 30 ml ekledim bisey olurmu üstadEvet bir çok losyon için bu şekil yapılabilir akma olayını bir şekilde çözecez
Hocam losyonlar arasında en fazla saç çıkışı gördüğüm estrodiol losyon demişsiniz acaba saç dökülmenizde durdumu ve bide losyon berrak bi hal mi alması gerekiyor. Kullanmak için30 ml'e kadar olur fazlası kepek, kalıntı yapabilir
Androcour 50 mg olan tablet için 10 tane atınProgesteron losyon tarifinde androcour bir kutumu katsak daha etkili olabilirmiki
Hocam losyonlar arasında en fazla saç çıkışı gördüğüm estrodiol losyon demişsiniz acaba saç dökülmenizde durdumu ve bide losyon berrak bi hal mi alması gerekiyor. Kullanmak için
Andrcur eczanelerde bulunmuyor arjinin ise losyona kattığımda saçı yapış yapış yapıyor
Arjinin 3 g eklediğim zaman saçı acayıp bişekilde hem yapış yapış hemde aşırı sertleştiriyorAndrocour bulamazsanız progesteron ve proscar ile yapılabilir, losyon yapış yapış demişsiniz hangi ilaçları kattınız, şuan krem losyon tarzı deneme yapacam daha çok emilim olması için deride uzun süre beklemesi gerekiyor birde losyondan önce deriye yuvarlak kalem başlığı ile hafif bastırarak masaj yapılmasını tavsiye ediyorum.
Estradiol losyonu proscar ile çok önceleri kullanıyordum bazı nedenlerden dolayı bırakmak zorunda kaldım sonrasında düzenli kullanmadım son 3 aydır düzenli kullanmaya başladım ilk başlarda yoğun dökülen saçlar son günlerde iyice azaldı, losyon rengi çok hafif şeffaf mavi bulanık olur.
Sormak istediğim losyona hangi ilaçları kattınız nasıl hazırladınız, yoksa sade arginin losyonmu yaptınızArjinin 3 g eklediğim zaman saçı acayıp bişekilde hem yapış yapış hemde aşırı sertleştiriyor
Proscar divina ve arjinin eklemistimSormak istediğim losyona hangi ilaçları kattınız nasıl hazırladınız, yoksa sade arginin losyonmu yaptınız
Ben sadece arjınin lede denedim yapışkan oldu yine şuan arjinin koymadım yapış yapış deil acaba bendeki arjinindemi sıkıntı varBen losyonu cyclo progynova hazırladığımda losyon yapışkan oluyor estradiol yapıyor arginin yapacağını sanmıyorum
2 kutu divina ile hazirladim losyonu 3 günde saçımda inanilmaz güçlenme oldu..östrojen haplarının bu kadar etkili olduğunu bilseydim yıllar önce kullanirdimBen losyonu cyclo progynova hazırladığımda losyon yapışkan oluyor estradiol yapıyor arginin yapacağını sanmıyorum
Losyonun deriden emilimini artırmak için formüller arıyorum östrojen ve finasteridi %30 oranında deriden geçişini arttırmak çok önemli2 kutu divina ile hazirladim losyonu 3 günde saçımda inanilmaz güçlenme oldu..östrojen haplarının bu kadar etkili olduğunu bilseydim yıllar önce kullanirdim
Losyon içine aspirin katılabilir mi pgd2 bloker etkisi var östrojenle aspirin daha çok etkili olabileceğini düşünüyorum
Bu şekilde bile çok etkili emilim %30 artarsa dökülme %100 durur 3 günde saçıma canlılıkLosyonun deriden emilimini artırmak için formüller arıyorum östrojen ve finasteridi %30 oranında deriden geçişini arttırmak çok önemli
Aspirin katmanızı önermem saç folikülü hücrelerinde trombosit agregasyonunu inhibe ediyor dökülmüş saçların köklerinin yenilenmelerine engel olabilir
Siz nasıl hazırladınız losyonu lütfen söylermisinizBu şekilde bile çok etkili emilim %30 artarsa dökülme %100 durur 3 günde saçıma canlılık
Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.