- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam pekı alkol ve propilen glikol ile yapsak su katmasak nasıl olur sizce çünkü tahminimce. Su estrodiol İ bozuyor siz daha iyi bilirsiniz ama sormak istedimGliserin olmaz sadece nemlendirme amaçlı 10 damla katılabilir etil alkol ile propilen glikol ikisi iyi bir çözücüdür gliserin 20 ml katılırsa saçları yapış yapış yapar
Anladım teşekkür ederim , etkileşime girme konusuna açıklık gelirse ikisini kullanabilirim prednol losyondaki malzemelerin fiyatlarını araştırdım beni zorlamıyorKafein ile prednol tablet etkileşime girermi formül yapılarına bakmak gerek, vitamin olarak d vitaminide etkili olabilir bir çok saç dökülmesinde eksikliğinin rolü var bence
Hocam bozmak demıyelımde yani suyun losyondakı görevi nedir çözücümü oda yoksa daha fazla ıslak kalsın diyemi ekliyoruzNormal su değil bu iyonlarından arındırılmış saf su kullanılır estradiolu bozduğunu nerde okudun
Evet katılabilir losyonda belirli bir oranda katılması gerekirEstradiol losyona proscar yerine avodart yada aldactone katsak daha etkili olabilir proscar diğerlerine göre biraz düşük kalır etkisi
Üstad cyclo tablet eczanelerde bulunmuyor onun yerine divina mi alalimEvet katılabilir losyonda belirli bir oranda katılması gerekir
Estradiol biraz araştırdım transseksüel olmak için kullanıldığını okudum biraz kararsız kaldım estradiol katmayıp minox dutas karıştırıp kullananlarda varEvet katılabilir losyonda belirli bir oranda katılması gerekir
topikal kullanımda finansterid yerine dutasterid ile hazirlasak daha etkili sonuc alamazmiyiz..dutasterid dht önleme konusunda daha etkili diye biliyorum.olur derseniz kaç tablet katmak gerekirDivinada olur her tablet 2 mg östrodiol valerat; beher mavi tablet ise 2 mg östradiol valerat ve 10 mg medroksiprogesteron asetat içerir.
Cevap için tesekkur ...o zaman dutasterid ile hazırlıycam losyonuDutasterid daha etkili olur topikal kullanımda en önemli sorun deriden uygulanan maddelerin molekül ağırlığı ve dermal papila hücrelerine % kaç oranda iletildiğidir. Dutasterid mol ağırlığı 528.53 daltondur bu nedenle dermaroller veya mikro iğneleme gerekli olabilir. Avodart yarılanma ömrü uzundur ilk başta 10 tane kapsül katılabilir alınan sonuca göre sonraki losyonda azaltılır yada artırılabilir.
Şöyle bir bilgide vereyim her ilaç değil ama bazı ilaçlar tahmini oral kullanımında biyoyararlanım %40 olurken bölgesel kullanım sadece %5 sistemik emilim oluyor. Bu istenilen sonuca engel oluyor. Bunun için DMSO en ideal risksiz kullanımı oranını araştırıyorum.
Deneyeceginiz yöntem ise yararsa bu her losyon için uygulanabilir mi dediginiz gibi sürdüğümüz yer hariç her yere akıyor boşa gidiyorLosyonun emilim sürecini artırmak için su bazlı krem losyonu olacak şekilde formül araştırıyom, kafaya sürülen losyonların emilimi yetersiz zaten birde yanlara doğru akıyor neredeyse çok az miktar etken madde kalıyor bunun için akmayan ama losyon tarzında deride bekleyecek karışım denemeye başlıyacam.
Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.