Estradiol Minoxidil Saç Losyonu Kullanıcı Yorumları

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi GÖKDEMİR
  • 15K Görüntülenme
  • 258 Yorum
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Moderatör
Kafein ile prednol tablet etkileşime girermi formül yapılarına bakmak gerek, vitamin olarak d vitaminide etkili olabilir bir çok saç dökülmesinde eksikliğinin rolü var bence

K

kaleli4735

Üye
Gliserin olmaz sadece nemlendirme amaçlı 10 damla katılabilir etil alkol ile propilen glikol ikisi iyi bir çözücüdür gliserin 20 ml katılırsa saçları yapış yapış yapar
Hocam pekı alkol ve propilen glikol ile yapsak su katmasak nasıl olur sizce çünkü tahminimce. Su estrodiol İ bozuyor siz daha iyi bilirsiniz ama sormak istedim

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Moderatör
Normal su değil bu iyonlarından arındırılmış saf su kullanılır estradiolu bozduğunu nerde okudun

M

mustafaa

Üye
Kafein ile prednol tablet etkileşime girermi formül yapılarına bakmak gerek, vitamin olarak d vitaminide etkili olabilir bir çok saç dökülmesinde eksikliğinin rolü var bence
Anladım teşekkür ederim , etkileşime girme konusuna açıklık gelirse ikisini kullanabilirim prednol losyondaki malzemelerin fiyatlarını araştırdım beni zorlamıyor

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Moderatör
Prednol losyon tedaviden kaldırıldı şuan için dht - pgd2 etkinliği hakkında bilgi karmaşıklığı var vitamin türü losyon olarak kullanabilirsin

K

kelboy

Üye
Estradiol losyona proscar yerine avodart yada aldactone katsak daha etkili olabilir proscar diğerlerine göre biraz düşük kalır etkisi

K

kaleli4735

Üye
Normal su değil bu iyonlarından arındırılmış saf su kullanılır estradiolu bozduğunu nerde okudun
Hocam bozmak demıyelımde yani suyun losyondakı görevi nedir çözücümü oda yoksa daha fazla ıslak kalsın diyemi ekliyoruz

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Moderatör
Distile su losyon ıslak kalsın diye değil etil alkol ve pg seyreltmek, mikrop kırıcı ve çözücü etkileri vardır

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Moderatör
Estradiol losyona proscar yerine avodart yada aldactone katsak daha etkili olabilir proscar diğerlerine göre biraz düşük kalır etkisi
Evet katılabilir losyonda belirli bir oranda katılması gerekir

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Moderatör
Divinada olur her tablet 2 mg östrodiol valerat; beher mavi tablet ise 2 mg östradiol valerat ve 10 mg medroksiprogesteron asetat içerir.

K

kelboy

Üye
Evet katılabilir losyonda belirli bir oranda katılması gerekir
Estradiol biraz araştırdım transseksüel olmak için kullanıldığını okudum biraz kararsız kaldım estradiol katmayıp minox dutas karıştırıp kullananlarda var

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Moderatör
Minoxil dutasterid etkili bir inhibitör ve saç çıkarıcı elementlerdir ikisini karıştırıp sizde etkili oluyorsa kullanmaya devam edin..

Estradiol topikal kullanımı oral kullanıma göre daha az kana geçer bölgesel kullanım direk saç köküne uygulandığı için diğer yan etkilerin bir çoğu olmayabilir. Estradiol losyon içine katılması önemlidir androjenler ön frontal bölgede östrojenlere dönüşmüyor. Yapılan bir çalışmada saçlı deride frontal bölgede, occipital bölgeye göre (kafa arka bölgesi) androjen reseptörü, 5α-redüktaz tip 1 ve 2 izoenzimleri yoğunluklarının daha fazla olduğu, occipital bölgede ise frontal bölgeye göre sitokrom p450 aromataz (androjenlerin östrojenlere dönüşümünü sağlayan enzim) enziminin daha yoğun olduğu gösterilmiştir.

Estradiol losyon kullanan arkadaşlar varsa her ay resim paylaşırsa sonuçlarını görmüş oluruz.

P

Punisher

Üye
Divina ve cyclo progynova ilacını bulamadım gitmediğim eczane kalmadı

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Moderatör
Climen 21 draje olabilir her tablet 2 mg estradiol valerat pembe renkli tablet 2 mg estradiol valerat ve 1 mg siproteron asetat içerir.

B

Baydeli

Üye
Divinada olur her tablet 2 mg östrodiol valerat; beher mavi tablet ise 2 mg östradiol valerat ve 10 mg medroksiprogesteron asetat içerir.
topikal kullanımda finansterid yerine dutasterid ile hazirlasak daha etkili sonuc alamazmiyiz..dutasterid dht önleme konusunda daha etkili diye biliyorum.olur derseniz kaç tablet katmak gerekir

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Moderatör
Dutasterid daha etkili olur topikal kullanımda en önemli sorun deriden uygulanan maddelerin molekül ağırlığı ve dermal papila hücrelerine % kaç oranda iletildiğidir. Dutasterid mol ağırlığı 528.53 daltondur bu nedenle dermaroller veya mikro iğneleme gerekli olabilir. Avodart yarılanma ömrü uzundur ilk başta 10 tane kapsül katılabilir alınan sonuca göre sonraki losyonda azaltılır yada artırılabilir.

Şöyle bir bilgide vereyim her ilaç değil ama bazı ilaçlar tahmini oral kullanımında biyoyararlanım %40 olurken bölgesel kullanım sadece %5 sistemik emilim oluyor. Bu istenilen sonuca engel oluyor. Bunun için DMSO en ideal risksiz kullanımı oranını araştırıyorum.

B

Baydeli

Üye
Dutasterid daha etkili olur topikal kullanımda en önemli sorun deriden uygulanan maddelerin molekül ağırlığı ve dermal papila hücrelerine % kaç oranda iletildiğidir. Dutasterid mol ağırlığı 528.53 daltondur bu nedenle dermaroller veya mikro iğneleme gerekli olabilir. Avodart yarılanma ömrü uzundur ilk başta 10 tane kapsül katılabilir alınan sonuca göre sonraki losyonda azaltılır yada artırılabilir.

Şöyle bir bilgide vereyim her ilaç değil ama bazı ilaçlar tahmini oral kullanımında biyoyararlanım %40 olurken bölgesel kullanım sadece %5 sistemik emilim oluyor. Bu istenilen sonuca engel oluyor. Bunun için DMSO en ideal risksiz kullanımı oranını araştırıyorum.
Cevap için tesekkur ...o zaman dutasterid ile hazırlıycam losyonu 👍

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Moderatör
Losyonun emilim sürecini artırmak için su bazlı krem losyonu olacak şekilde formül araştırıyom, kafaya sürülen losyonların emilimi yetersiz zaten birde yanlara doğru akıyor neredeyse çok az miktar etken madde kalıyor bunun için akmayan ama losyon tarzında deride bekleyecek karışım denemeye başlıyacam.

M

mustafaa

Üye
Losyonun emilim sürecini artırmak için su bazlı krem losyonu olacak şekilde formül araştırıyom, kafaya sürülen losyonların emilimi yetersiz zaten birde yanlara doğru akıyor neredeyse çok az miktar etken madde kalıyor bunun için akmayan ama losyon tarzında deride bekleyecek karışım denemeye başlıyacam.
Deneyeceginiz yöntem ise yararsa bu her losyon için uygulanabilir mi dediginiz gibi sürdüğümüz yer hariç her yere akıyor boşa gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kullanıcılar Şunlarıda Sordu

K
Cevaplar
3
Gösterim
338
kelboy
kelboy
K
P
Cevaplar
2
Gösterim
398
murphy
murphy
M
P
Cevaplar
1
Gösterim
331
xavi07
xavi07
X
O
Cevaplar
3
Gösterim
552
ParTikül
ParTikül
P

Users who are viewing this thread

Yeni Konular

Sponsor Bağlantı

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
44
Çevrim içi ziyaretçiler
27
Toplam ziyaretçi
71
Robots
21

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt