Estradiol Minoxidil Saç Losyonu Kullanıcı Yorumları

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi GÖKDEMİR
  • 15K Görüntülenme
  • 258 Yorum
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
K

Kafaya_taktım

Üye
Estradiol losyonu günde 2 kez ve kafein losyonu günde 1 kez kullanıyorum. Şakaklara ve vertexe 3 güne 1 tretin krem ince bir tabaka halinde sürüyorum. Tretin retinol a vitamini içeriyor cilt hücre yenileyici etkisi var. Oral finasteridi bazen kullanıyorum yan etkisinden dolayı sürekli kullanmıyorum.
Hepsini aynı günmü kullaniyosunuz birde kremi ilacları sürdükten sonramı kullaniyosunuz oral kullandiğiniz finasteridi hangisidir

L

lastmorn

Üye
Proscar 1/5 olarak kullanıyorum. Estradiol losyonu her gün kafein losyonu 2 güne 1 falan sürüyom. Kremi ilk olarak uygulayıp 5 dakika sonra estradiol losyonu uyguluyom.

K

Kafaya_taktım

Üye
Proscar 1/5 olarak kullanıyorum. Estradiol losyonu her gün kafein losyonu 2 güne 1 falan sürüyom. Kremi ilk olarak uygulayıp 5 dakika sonra estradiol losyonu uyguluyom.
Hocam cok soru soruyorum ama Peki kremi de mi Her gün kullanıyorsun

L

lastmorn

Üye
İlk zamanlar her gün geceleri sürüyorum bazen atladığım oluyor ilk kullanımlarda deriyi soyma yapıyor sağ, sol açıklık ve vertex açıklığı varsa bu bölgelere mercimek tanesi kadar sürüp yaymak yeterli. Tretin fiyatı pahalı yerine acnelyse krem de olabilir yalnız biraz az sürmek gerek retinol oranı fazla

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Moderatör
Arkadaşlar losyonun daha etkili olması için laktik asit ekleyebilirsiniz, 100 ml için 2 gr katılıyor, losyona en son olarak bunu katın. FDA araştırmalarını incelediğimde progesteron, minoxidil, tretinoin ve lactic asid denemeleri var. Açıklama alıntısı;

Verilen ilaç hücre içinde JAK-Stat adlı bir sinyal mekanizmasını harekete geçiriyor. Bu mekanizma hücrenin dışarıdan aldığı sinyalleri çekirdeğe ve oradan DNA’ya iletmekle görevlidir. Diğer bir deyişle RCGD423 DNA’nın çalışma şeklini değiştiriyor. Çalışmalara göre JAK-Stat yolağının etkinleştirilmesi laktik asit üretimini artırarak kök hücreleri harekete geçiriyor. Bu şekilde kök hücrelerden yeni saçlar çıkıyor.

K

Kafaya_taktım

Üye
Arkadaşlar losyonun daha etkili olması için laktik asit ekleyebilirsiniz, 100 ml için 2 gr katılıyor, losyona en son olarak bunu katın. FDA araştırmalarını incelediğimde progesteron, minoxidil, tretinoin ve lactic asid denemeleri var. Açıklama alıntısı;
Hocam bütün losyonlara mı döküyoruz laktik asiti nereden bulabiliriz

B

Baydeli

Üye
Üstad Lactic asid için bildiğin güvenli site varmıydı

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Moderatör
Kozmetikte nasıl hazırlanır sormam gerekli etkil alkol, propilen glikol laktik asite zarar verir mi bunu araştırayım.

K

Kafaya_taktım

Üye
Kozmetikte nasıl hazırlanır sormam gerekli etkil alkol, propilen glikol laktik asite zarar verir mi bunu araştırayım.
Hocam Kafein losyonu hazırlayacağım laktik asit ekliyimmi yoksa bekleyeyim mi

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Moderatör
Laktik asit losyon içine katmaktan vazgeçtim saç tellerine zarar verebilirmiş.

B

Baydeli

Üye
GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Moderatör
%10 oranında katılabilir fazla katmayın toksit etkileri olabilir..

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Moderatör
Estradiol losyonu güçlendirmek için setrizin ekleyebilirsiniz. Saç folikülüne bağlanan testosteron dht oluşumu ve sonucunda çoğalan pgd2 prostaglandin seyreleyen tüm yerlerde çoğalıyor saç büyümesini durduruyor. Proscar zaten bu süreci başından engelliyor ancak androjen hormonları azda olsa bu süreci tetikliyor pgd2 üretimi yinede devam ediyor. Losyonun etkisi hem dht hem de pgd2 üretimini önlemek. Östrojen de telojen fazdaki kök hücreleri aktif edecektir.

Losyonu isteyen Proscar - Avodart - Aldactone istediğini katabilir. Allerset oral damla 20 ml içinde her 1 ml 10 mg setrizin içeriyor. Losyon içine en son 10 ml katılarak başlanılabilir. Distile su azaltılması gerek.

İsteyen zytrec damla prospektüsünü okuyarak oral kullanabilir.

120ml losyon için oranlar

Aldactone 100 mg 16 Tablet............1600mg (%1.6)
Cyclo progynova 2 mg 4 kutu...........84mg (%0.084)
Zytrec Damla 20 ml.........................100mg (%0.1)
DMSO ................................................10ml (%10)
Etil Alkol %96.....................................40ml
Propilen Glikol...................................30ml
Distile Su............................................20ml

B

Baydeli

Üye
Estradiol losyonu güçlendirmek için setrizin ekleyebilirsiniz. Saç folikülüne bağlanan testosteron dht oluşumu ve sonucunda çoğalan pgd2 prostaglandin seyreleyen tüm yerlerde çoğalıyor saç büyümesini durduruyor. Proscar zaten bu süreci başından engelliyor ancak androjen hormonları azda olsa bu süreci tetikliyor pgd2 üretimi yinede devam ediyor. Losyonun etkisi hem dht hem de pgd2 üretimini önlemek. Östrojen de telojen fazdaki kök hücreleri aktif edecektir.

Losyonu isteyen Proscar - Avodart - Aldactone istediğini katabilir. Allerset oral damla 20 ml içinde her 1 ml 10 mg setrizin içeriyor. Losyon içine en son 10 ml katılarak başlanılabilir. Distile su azaltılması gerek.

İsteyen oral zytrec damla oral kullanabilir.

120ml losyon için oranlar

Aldactone 100 mg 16 Tablet............1600mg (%1.6)
Cyclo progynova 2 mg 4 kutu...........84mg (%0.084)
Zytrec Damla 20 ml.........................100mg (%0.1)
DMSO ................................................10ml (%10)
Etil Alkol %96.....................................40ml
Propilen Glikol...................................30ml
Distile Su............................................20ml
Üstad dmso ekledikten sonra dökülme tek tük oluyor çok iyi geldi saca..setrizini eklersem losyonun etkisi artarmi

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Moderatör
Evet dmso dökülmeyi azalttı biraz ama bu etkisi hem ağrı kesici hemde etken maddeleri daha fazla taşıdığı için olabilir, setrizin pgd2 azaltıyor antiandrojenler ile losyonu daha güçlendirebilir

B

Baydeli

Üye
Evet dmso dökülmeyi azalttı biraz ama bu etkisi hem ağrı kesici hemde etken maddeleri daha fazla taşıdığı için olabilir, setrizin pgd2 azaltıyor antiandrojenler ile losyonu daha güçlendirebilir
Sende olmasan kesin kel olmuştum çok emek veriyorsun. losyonun etkisi her geçen gün yeni ilavelerle gucleniyor. Hakkın ödenmez

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Moderatör
20 yıldır bu işin içindeyim 2006 da forumlardaydım hangi madde ne işe yarar nasıl etki eder biliyorum saç dökülmesinin altında yatan biyolojik faktörleri az çok çözdüm. Kesin çözümüde olduğunu tahmin ediyorum topikal olarak bazı tedaviler var.

Setrizin losyon içine katıldığında etkisi azalıyor mu bazı kaynaklar sıvı içerisinde etkisinin kaybolabileceği bilgileri var. Bu nedenle danışmak gerekli. Şuan için en iyi yol 10 damla zytrec 1 bardak suya katılıp içilmesi yada direk saç derisine sürmek daha etkin olabilir. Ayrıca azelaik asit, retinol A eklemesi üzerinde duracam. Losyon maliyeti artışıda önemli.

B

Baydeli

Üye
20 yıldır bu işin içindeyim 2006 da forumlardaydım hangi madde ne işe yarar nasıl etki eder biliyorum saç dökülmesinin altında yatan biyolojik faktörleri az çok çözdüm. Kesin çözümüde olduğunu tahmin ediyorum topikal olarak bazı tedaviler var.

Setrizin losyon içine katıldığında etkisi azalıyor mu bazı kaynaklar sıvı içerisinde etkisinin kaybolabileceği bilgileri var. Bu nedenle danışmak gerekli. Şuan için en iyi yol 10 damla zytrec 1 bardak suya katılıp içilmesi yada direk saç derisine sürmek daha etkin olabilir. Ayrıca azelaik asit, retinol A eklemesi üzerinde duracam. Losyon maliyeti artışıda önemli.
Bilgi birikimini bizimle paylastigin için teşekkür ....şimdi üstad zytrec i losyona katmayalim mi doğrumu anladim

S

sennedersen

Üye
Hocam bunun 20 ml'lik damlasından 100 ml'lik bi losyona ne kadar katsak verimli olur?

P

Panelist

Üye
Üstad setrizin pge2 baskıladığı için saç büyümesinde azalma olması gerekmiyor muydu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kullanıcılar Şunlarıda Sordu

K
Cevaplar
3
Gösterim
338
kelboy
kelboy
K
P
Cevaplar
2
Gösterim
398
murphy
murphy
M
P
Cevaplar
1
Gösterim
331
xavi07
xavi07
X
O
Cevaplar
3
Gösterim
552
ParTikül
ParTikül
P

Users who are viewing this thread

Yeni Konular

Sponsor Bağlantı

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
24
Çevrim içi ziyaretçiler
13
Toplam ziyaretçi
37
Robots
26

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt