0
- Konular
- 0
Hocam saç ekimi süreci ne durumda son durumunuz saç ekimi sonrası kullandığınız ürünleri hangileri devam ediyorsunuz
Teşekkür ediyorum evet çok iyi netice aldım şampuan başta hastanenin verdiği şampuanı kullandım kendi markası(esteticha)daha sonra şuan bioxcin forte kullanıyorum,xpecia bende yan etki yapmadı ama kan tahlillerimde ast ve alt yani karaciğer enzimleri biraz yükselmişti,haricinde herhangi bir problem yaşamadımÇok güzel görünüyor saç ekimi tebrik ederim sanırım ekilen saçların neredeyse %99 tutmuş özellikle vitamin desteği almanız harika Şampuan markası yazmamışsınız reklam olmazsa yazabilirmisiniz. xpecia yan etkisi var deniliyor sizde olmadı dimi
Ekli dosyayı görüntüle 875
Teşekkür ediyorum evet çok iyi netice aldım şampuan başta hastanenin verdiği şampuanı kullandım kendi markası(esteticha)daha sonra şuan bioxcin forte kullanıyorum,xpecia bende yan etki yapmadı ama kan tahlillerimde ast ve alt yani karaciğer enzimleri biraz yükselmişti,haricinde herhangi bir problem yaşamadım
8.ay fotoğrafım bu paylaşayım dedim
Evet öyle ama pek kalında sayılmaz Xpecia biyotin ve prp kalınlaştırıyorBaya iyi gözüküyor ama burda saç ekiminizin artısı olarak sizin saç telleriniz çok kalın hocam
Eyvallah gerçekten etkilendim saç ekimi sürecinizden saç tellerini biotin böyle etki etmeside güzel prp gerçekten faydalı mı?Evet öyle ama pek kalında sayılmaz Xpecia biyotin ve prp kalınlaştırıyor
Tabi ki ciddi derecede etkisi var,malum saç kökleri kandan beslenir prp'de saça bir nevi kan enjekte ediyorEyvallah gerçekten etkilendim saç ekimi sürecinizden saç tellerini biotin böyle etki etmeside güzel prp gerçekten faydalı mı?
Aynen çok fark etti %90-95 tuttu gibi,oda benim itinalı ve hassasiyetli bakımından kaynaklı diye düşünüyorum yaşım 40Resmen kel halinden bir eser kalmamış çok başarılı bir sça ekimi olmuş. Özellikle ekilen saçların hepsi çıkmış gibi duruyor yaş kaç
İnce saçlar bildiğim kadarıyla dik çıkıyor ama yinede doktorla görüşmek daha sağlıklı olur donör bölge sık ise ekilen bölgede iyi olur vitamin desteği ve prp alarak saç tellerini kalınlaştırmak mümkünBenim arkadaşım var biri beyaz saçlı bir tanesi de sarı saçlı sça yapıları ince nasıl olur acaba