Estemiami Clinic saç ekimi 4700 Greft 10.09.2022 Yaş 22

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi emrek
  • 947 Görüntülenme
  • 16 Yorum
E

emrek

Üye
Merhabalar,

10 Eylül 2022 tarihinde saç ekimini Estemiami Clinic de gerçekleştirdim. Bugün 3. gün, yorumlarınız bekliyorum.
Süreç devam ederken konuyu mümkün olduğunca güncellemeye çalışacağım.

Ekli dosyalar

• 1.jpeg
    1.jpeg
    135.5 KB · Gösterim: 633
  • 2.jpeg
    2.jpeg
    144.4 KB · Gösterim: 59
  • 3.jpeg
    3.jpeg
    164.5 KB · Gösterim: 67
  • 4.jpeg
    4.jpeg
    64.6 KB · Gösterim: 67
  • 5.jpeg
    5.jpeg
    138 KB · Gösterim: 74
  • 6.jpeg
    6.jpeg
    493 KB · Gösterim: 62
  • 7.jpeg
    7.jpeg
    565.7 KB · Gösterim: 66
crown

crown

Üye
Hocam sizin saç ekiminiz baktığım kadarıyla çok yok bir ekime benziyor. Saç ekimi yaptirmanizda size etki eden faktor ne oldu? Saç ekim merkezini seçmenizde

• Konu Sahibi Konu Sahibi
E

emrek

Üye
Hocam sizin saç ekiminiz baktığım kadarıyla çok yok bir ekime benziyor. Saç ekimi yaptirmanizda size etki eden faktor ne oldu? Saç ekim merkezini seçmenizde
Saç ekim merkezi seçerken direkt orada ekim yaptırmış kişilere danışıp onlardan bilgi aldım, tanıdıklardan bilgi alıp sağlam referanslara güvenerek yol izledim

A

Alperen

Üye
Gayet güzel görünüyor

rooney43

rooney43

Üye
Merhabalar,

10 Eylül 2022 tarihinde saç ekimini Estemiami Clinic de gerçekleştirdim. Bugün 3. gün, yorumlarınız bekliyorum.
Süreç devam ederken konuyu mümkün olduğunca güncellemeye çalışacağım.
Kardeşim merhaba saç ekimin çok güzel olmuş gibi benim kafama takılanlar var sana nasıl cevap verdiler merak ediyorum, şimdi genel bir seyreklik varya saçlarınızda saç ekiminiz hangi yöntem ile yapıldı? saç ekimi sonrası neler önerdiler

W

wers

Üye
saç ekimi sürecinde nasıl desem saç ekimi sonrası firma size bir öneride bulundu mu hocam şu şampuan kullanın diye

• Konu Sahibi Konu Sahibi
E

emrek

Üye
KABUK DÖKÜMÜ SONRASI GÖRÜNTÜ BU ŞEKİLDE

21.jpg
22.jpg
23.jpg
24.jpg
25.jpg

P

Panelist

Üye
@emrek, hocam hayırlı olsun saç ekiminiz şuanlık güzel gözüküyor 4700 greft için fiyat ne ödediniz, Bepanthol losyon kullanımı önerdiler mi, tek seanstamı ekim yapıldı

E

emrek

Üye
Ön çizgi falan ok güzel gözüküyor hocam bu çıkıntılar var onları neden yaptırdınız ? saç ekimi sonrası ne önerdiler?
Doktor ön çizgi doğal durması için böyle bir yöntem uyguladı. Saç ekimi sonrası prp, proscar ve solgar biotin önerdiler.

E

emrek

Üye
Tepe bölgesinede ekim yapıldığını görüyorum kardeşim saç ekim firması ne dedi bu konuda size tutup tutmaması için?
Zaten tepe bölgesi hakkında sürecin nasıl ilerleyeceğini, neler olabileceğini araştırmıştım. Ondan dolayı tepenin tutma/tutmama konusu hakkında konuşmadık. Sadece tepenin diğerlerine göre biraz daha yavaş çıkabileceğini ilettiler.

E

emrek

Üye
@emrek, hocam hayırlı olsun saç ekiminiz şuanlık güzel gözüküyor 4700 greft için fiyat ne ödediniz, Bepanthol losyon kullanımı önerdiler mi, tek seanstamı ekim yapıldı
Fiyat 15 bin, bepanthol losyon önermediler. Yaş 22 olduğu için önden sonra doğru sıklaştırma yapıldı. 2 seans olarak planlamadık. Eğer ileri yıllarda var olan saçlarda dökülme olursa 2. bir ekimin mümkün olduğunu ilettiler.

A

Alperen

Üye
Güzel görünüyor saç ekimi gerçekten Maşallah

E

emrek

Üye
3.5 ay geçti tam olarak 106. gün, son durum bu şekilde, önümüzdeki 2-3 ay çıkışların daha yoğunlaşacağını ilettiler.
1.jpg

Ekli dosyalar

• 6.jpeg
    6.jpeg
    82.9 KB · Gösterim: 41
  • 5.jpeg
    5.jpeg
    59 KB · Gösterim: 40
  • 4.jpeg
    4.jpeg
    108.2 KB · Gösterim: 33
  • 3.jpeg
    3.jpeg
    96.9 KB · Gösterim: 45
  • 2.jpeg
    2.jpeg
    80.6 KB · Gösterim: 36
  • 7.jpeg
    7.jpeg
    48.7 KB · Gösterim: 43
M

MeLBour

Üye
Çok iyi gözüküyor kardeşim maşallah

revivo

revivo

Üye
saç ekimi sonrası hangi şampuanı kullanıyorsunuz ?

Kullanıcılar Şunlarıda Sordu

M
Cevaplar
0
Gösterim
5
Mehmet taşcı
Mehmet taşcı
M
Saçekimibilgisi
Cevaplar
1
Gösterim
70
Saçekimibilgisi
Saçekimibilgisi
Saçekimibilgisi
Saçekimibilgisi
Cevaplar
1
Gösterim
192
Saçekimibilgisi
Saçekimibilgisi
Saçekimibilgisi
M
Cevaplar
2
Gösterim
162
crown
crown
crown
E
Cevaplar
2
Gösterim
193
ramooo19
ramooo19
ramooo19

Users who are viewing this thread

Yeni Konular

Sponsor Bağlantı

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
69
Çevrim içi ziyaretçiler
44
Toplam ziyaretçi
113
Robots
19

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt