Dutasterid ilk kullanımda yan etki

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi Dubdruf
  • 168 Görüntülenme
  • 2 Yorum
D

Dubdruf

Üye
Yaş 22, minoxidil kullanımı yanına 1 hafta önce avodart ekledim. Yan etkilere karşı haftada en fazla 2 kapsül atarım diye düşündüm başlayalı daha bir hafta oldu yan etkisi olmaya başladı. Aklıma cünsellik gelince isteksizlik olduğunu fark ettim. Bomba gibi beni keşişe çevirdi. Zorla hissiz erekte oluyorum, yatalak hastayı kollarına girip yürütmek gibi düşünebiliriz. Tansiyon düşüklüğü sorunuda yaptı ayağa kalkınca gözlerim kararıyor gibi. Her gün alanlar nasıl zarar görmüyor, çok enteresan. Bu sorunu yaşayan varsa geçici/kalıcı veya başlangıç için normal/anormal olduğunu yazarsa sevinirim.

Filozof

Filozof

Üye
Hacım sen git saç ektir öyle 1 haftada yan etki gördüm hiç içme bence

P

Pharmacy

Üye
İlacın yanetkisi 2 haftada çok az ortaya çıkabilir genç yaşlarda saha fazla hissedilir yada ilk kez kullanmaya başlayanlarda alışacan bu duruma

Kullanıcılar Şunlarıda Sordu

K
Cevaplar
3
Gösterim
338
kelboy
kelboy
K
P
Cevaplar
2
Gösterim
398
murphy
murphy
M
P
Cevaplar
1
Gösterim
331
xavi07
xavi07
X
O
Cevaplar
3
Gösterim
552
ParTikül
ParTikül
P

Users who are viewing this thread

Yeni Konular

Sponsor Bağlantı

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
80
Çevrim içi ziyaretçiler
46
Toplam ziyaretçi
126
Robots
24

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt