Diane 35 saç çıkarır mı?

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi Spitzer
  • 352 Görüntülenme
  • 1 Yorum
S

Spitzer

Üye
Arkadaşlar saçlarım seyrek son 1 yılda baya döküldü vertex bölgesinde baya açıldı son 7 aydır saf minoxidil yaptım kullanıyordum bırakmak zorunda kaldım saçları baya bi döngüye soktu ve geride çıkmadı acaba losyon içine ben mi yanlış kattım emin değilim önceden böyle olmuyordu ilk minoxil kullandığım yıllarda çok güzel sonuçlar almıştım şimdi hiç etkisi olmuyor saçları döngüye sokuyor geri düzelmiyor proscar kullandım ama çok geç etkili oluyor 1 yıl kullanmak gerekiyor daha etkili olabilecek diane 35 kullanmayı düşünüyorum önceki yıllarda bir arkadaş kullanmıştı 5 ayda saçları tamamen kapandığını yazmıştı resimleri çok iyiydi bende gözü karartıp diane 35 ve proscar kullanmayı düşünüyorum ama yan etkileri beni düşündürüyor sizlerin görüşü nedir bu konuda ilacı 6 ay kullansam yan etkileri geçermi kalıcı sorunlar bırakırmı daha önceden tecrübe edinmiş arkadaşlar varsa bilgilendirirse çok iyi olur.

L

lastmorn

Üye
İllaki kullancam diyorsan oral dutasteride ve topikal dinae35 kullan ikisinin sinerjik etkisi çok daha etkili sonuç verir dökülen saçlar geri çıkıyor kullanan arkadaşım vardı ondan söylüyorum

Kullanıcılar Şunlarıda Sordu

K
Cevaplar
3
Gösterim
327
kelboy
kelboy
K
P
Cevaplar
2
Gösterim
379
murphy
murphy
M
P
Cevaplar
1
Gösterim
316
xavi07
xavi07
X
O
Cevaplar
3
Gösterim
533
ParTikül
ParTikül
P

Users who are viewing this thread

Yeni Konular

Sponsor Bağlantı

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
22
Toplam ziyaretçi
62
Robots
14

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt