Bu Saç Finasterid ve Procapille Toparlar mı?

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi Blue
  • 526 Görüntülenme
  • 4 Yorum
B

Blue

Üye
Merhabalar 1 yıldır minoxil kullanıyordum ama etkisi gittikçe azalmaya başladı onu artık bırakıp procapile geçmeye başladım.

2 aydır her gün 1 mg finasterid kullanıyorum.
Tedavime ek olarak D vitamini, magnezyum, iyot, oral hint yağı ve doğal birkaç besin takviyesi alıyorum. Sizce bu saçlar sıkılaşırmı ne dersiniz?

28062022456.png

K

Keltoş

Üye
Procapil değilde estradiol losyon kullan saçlar sıklaşmaya müsait çok kolay etki eder

• Konu Sahibi Konu Sahibi
B

Blue

Üye
Estradiol losyonu gördüm ancak yapamam öğrenci olduğum için uğraşamam pracapili neden önermiyonuz

Keleşo

Keleşo

Üye
Procapil bir etken değildir,Apigenin, Oleanolik Asit ve Biotinoyl Tripeptide-1 vitaminli matriksin kombinasyonudur.saç dökülmesinde faydası yok denecek kadar azdır.

G

google218

Üye
Merhabalar 1 yıldır minoxil kullanıyordum ama etkisi gittikçe azalmaya başladı onu artık bırakıp procapile geçmeye başladım.

2 aydır her gün 1 mg finasterid kullanıyorum.
Tedavime ek olarak D vitamini, magnezyum, iyot, oral hint yağı ve doğal birkaç besin takviyesi alıyorum. Sizce bu saçlar sıkılaşırmı ne dersiniz?

Ekli dosyayı görüntüle 1417
Minoxili nasıl kullanıyordun? Ne zaman sıklaşma farkettin ? Gece yatarken sıkıp yatsak zarar verir mi saça ? Hani sertleştiriyor ya.

Kullanıcılar Şunlarıda Sordu

B
Cevaplar
1
Gösterim
34
PLAYMAKERS
PLAYMAKERS
PLAYMAKERS
B
Cevaplar
4
Gösterim
160
berke_gungorr
berke_gungorr
B
H
Cevaplar
1
Gösterim
83
berke_gungorr
berke_gungorr
B
D
Cevaplar
0
Gösterim
164
dogalsacekimi
dogalsacekimi
D
F
Cevaplar
5
Gösterim
370
berke_gungorr
berke_gungorr
B
V
Cevaplar
1
Gösterim
514
lastmorn
lastmorn
L

Users who are viewing this thread

Yeni Konular

Sponsor Bağlantı

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
3
Toplam ziyaretçi
3
Robots
14

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt