Genel bir seyrekleşme mevcut size bir şey sormak istiyorum, florasan lamba altında saçlı deriniz nasıl gözüküyor daha ince mi normal mi?Ekli dosyayı görüntüle 1680
Bioblasın hacimsiz saçlar için olanını kullandım (3ay) sac diplerimin her yerini kepeklerle doldurdu şampuanı bıraktım şimdi kopuyorlar ama saçlarımda onlarla beraber gidiyor ne önerirsiniz Ekli dosyayı görüntüle 1679Ekli dosyayı görüntüle 1687Ekli dosyayı görüntüle 1688
Bu seyreklesmeyi ve dokulmeyi nasıl durdurabilirim? Sorunuzu tam anlayamadım ama kendi derim gibi durmuyor sebebinin bu seyreklesmenin son üç ayda olmasına bağlıyorum ilk kez derim çıplaklasti saçlarım hep uzundu hayatim boyuncaGenel bir seyrekleşme mevcut size bir şey sormak istiyorum, florasan lamba altında saçlı deriniz nasıl gözüküyor daha ince mi normal mi?
Benim kastım şuydu, saçlar minyatürlesme yani genetik dökülme veya saçların dökülmesini ispat eden bir olay vardır, lamba altında saç telleri ince gozukurse. Bu seyreklesmeyi şu şekilde durdurabilirsiniz.Bu seyreklesmeyi ve dokulmeyi nasıl durdurabilirim? Sorunuzu tam anlayamadım ama kendi derim gibi durmuyor sebebinin bu seyreklesmenin son üç ayda olmasına bağlıyorum ilk kez derim çıplaklasti saçlarım hep uzundu hayatim boyunca
Saçlarımda özellikle ense ve yan bölümlere oranla üst bölümlerde incelemeler mevcut size ışık altında çektiklerimi özelden göndereceğim. Başlarda finans kullanmaya çok karşıydım dökülürse dökülsün diyordum ama bu aralar fikrim değişti hala doğal yollarla en azından geciktirmek istiyorum. Saçlarımı üç numaraya vurmayı düşünüyorum bunun ilk sebebi saçlarımla oynamaktan koPmalarindan çok sıkıldım hava alsınlar ne durumda olduğuu görmek istiyorum sizce bu faydalı olur mu doğal tedavi öneriniz var mı? Şampuanı bıraktıktan sonra kepek sorunum geçmeye başladı ama koparak fotoğraftada anlarsınız şu an elseve kullanıyorum. Genetik dokulmeyi kabul edebilirim ama bu kadar kısa sürede saçlarımın bu kadar ölmesinin sebebini anlayamıyorumBenim kastım şuydu, saçlar minyatürlesme yani genetik dökülme veya saçların dökülmesini ispat eden bir olay vardır, lamba altında saç telleri ince gozukurse. Bu seyreklesmeyi şu şekilde durdurabilirsiniz.
1- Finasterid - Proscar
2- konazol şampuan haftada 1 defa kullanın çünkü deride saçlı deride hastalık olabilir goremeyebiliriz
Peki sizin bu sac durumu için önerileriniz nelerdir bir çok farklı acıdan ıslak kuru fotoğraf paylaştım saçları kazıtip kafamda iki yumurta pişirememek için kendimi zor tutuyorumDoğal tedaviler bir işe yaramıyor yağlardan falan uzak kalın onlar bayanlar için.
Prp ve mezoterapi olabilir belki ama fiyatları çok pahalı, geciktirme için sadece finasterid var şimdilik , şampuan ne kullanıyorsunuz? şampuan olarak neler kullandınız?Peki sizin bu sac durumu için önerileriniz nelerdir bir çok farklı acıdan ıslak kuru fotoğraf paylaştım saçları kazıtip kafamda iki yumurta pişirememek için kendimi zor tutuyorummutlaka geciktirici bir şeyler vardır
Forumda ki arkadaşlar prp ve mezoterapi yorumlarınızda bekliyorum bu saca sac ekimi olmazmış onları düşünüyorum
Saçımda dökülme olduğunu çevremdekiler söyleyene kadar haldir saldır kullandım ama donem dönem değişiklikler oldu. Dokulmeyi farkettigimde bioblasın hacimsiz saçlar için olanını kullandim ve saçlarımın ağzına sıçtı gördüğünüz gibi şu an elseve dökülme karıştı kullanıyorum sampuan konusunda çok kararsizim ve yoruldum. Siz bu saçları gidici mı görüyorsunuz ilaçsız düzelmez mıPrp ve mezoterapi olabilir belki ama fiyatları çok pahalı, geciktirme için sadece finasterid var şimdilik , şampuan ne kullanıyorsunuz? şampuan olarak neler kullandınız?
şuan ne karar aldın kardeşim, finaterid başlayacakmısın?Saçlarımda özellikle ense ve yan bölümlere oranla üst bölümlerde incelemeler mevcut size ışık altında çektiklerimi özelden göndereceğim. Başlarda finans kullanmaya çok karşıydım dökülürse dökülsün diyordum ama bu aralar fikrim değişti hala doğal yollarla en azından geciktirmek istiyorum. Saçlarımı üç numaraya vurmayı düşünüyorum bunun ilk sebebi saçlarımla oynamaktan koPmalarindan çok sıkıldım hava alsınlar ne durumda olduğuu görmek istiyorum sizce bu faydalı olur mu doğal tedavi öneriniz var mı? Şampuanı bıraktıktan sonra kepek sorunum geçmeye başladı ama koparak fotoğraftada anlarsınız şu an elseve kullanıyorum. Genetik dokulmeyi kabul edebilirim ama bu kadar kısa sürede saçlarımın bu kadar ölmesinin sebebini anlayamıyorum
Saçlarım kuru ve taranmış haliyle bir kaç fotoğraf ekliyorum Ekli dosyayı görüntüle 1689Ekli dosyayı görüntüle 1691
Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.